Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Vista d'Enguera
Oberta inscripció en web 9a Ed. Universitat Estacional de Tardor d'Enguera

Oberta inscripció web

La Humanitat s'enfronta en l'actualitat a reptes als quals, des de la Universitat, s'intenta respondre amb la formació i la investigació. En tots els entorns, però especialment en les àrees rurals, s'estan desenvolupant respostes innovadores que es converteixen en oportunitats per a les persones més joves de contribuir a un futur sostenible.

L'esperit de la novena edició de la “Universitat Estacional de Tardor d'Enguera”, organitzada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera i l'IES Enguera, pretén, de nou, debatre temes d'interès relacionats amb el desenvolupament rural, la innovació i la qualitat de vida.

Aquesta Universitat Estacional té un caràcter fonamentalment divulgatiu, i és, per això, un fòrum obert a la participació. Està plantejada per a diferents tipus de públics com a estudiants d'ensenyaments mitjans, cicles formatius o universitaris, professors, jubilats, aturats, tècnics de l'administració i qualsevol altre col·lectiu.

 

Període de l'esdevenimentDe 30 d’octubre de 2020 a 5 de novembre de 2020. Tots els dies de 08:55 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Casa de la Cultura, plaça Manuel Tolsá, s/n. Enguera

 
Organitza

Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València, Caixa Popular, IES Enguera i l'Ajuntament d'Enguera.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació