Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Perspectiva de gènere en la docència

La Universitat de València acull una jornada sobre la perspectiva de gènere en la docència.

La transversalitat de la perspectiva de gènere en l'ensenyament i la investigació universitàries és un dels reptes del III Pla d’Igualtat de la Universitat de València.

La rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre Escrivà, presentarà el 10 de setembre la Jornada per una docència universitària amb perspectiva de gènere. L’acte tindrà lloc en el Saló d’actes de l’edifici de Rectorat a las 13 horas i l’entrada és lliure.

I es que un dels reptes del nostre III Pla d’ Igualtat aprovat en Consell de Govern el passat mes d’ abril és la transversalitat de la perspectiva de gènere en l'ensenyament i la investigació universitàries. En eixe sentit, la Jornada de Presentació està dirigida a tots els Centres de la Universitat de València i s’abordarà la necessitat d'incorporar la perspectiva de gènere a la docència i l'ajuda que suposen les guies que es presentaran.

La presentació de la justificació epistemològica d'incorporar la perspectiva de gènere a la docència universitària es farà a càrrec d’Ana Sánchez Torres, doctora Filosofia de la Ciència, vicepresidenta de la Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas (AMIT) i, la presentació de les “Guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere” serà a càrrec d’Ana Marrades Puig, Doctora i Professora Dret, secretaria de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona a la Universitat de València.

 

 

Data 10 de setembre de 2019 de 13:00 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Saló d'Actes de l'edifici de Rectorat.

 
Organitza

Unitat d'Igualtat.

 

Contacta igualtat@uv.es

 
Més informació