Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

José Mª Martín Moreno dirigirà la Càtedra Escola Valenciana d’Estudis de la Salut-EVES

  • 11 de juliol de 2014
Assistents a l'acte

La comissió mixta de la Càtedra Escola Valenciana d'Estudis de la Salut-EVES s’ha constituït al Rectorat de la Universitat de València. En la reunió s’ha procedit al nomenament del director de la Càtedra, que serà José Mª Martín Moreno, catedràtic del Departament de Medicina Preventiva i Salut Púbica, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal de la Facultat de Medicina i Odontologia.

En l'acte ha estat present Guillermo Palao Moreno, vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València; Ignacio Ferrer Cervera, subsecretari de la Conselleria de Sanitat; Pilar Viedma Gil de Vergara, subdirectora general de l’EVES; Gonzalo Paris Vicente, director científic de Glaxosmithkline; Isabel Pérez Escolano, directora d’Avaluació de Medicaments de la mateixa empresa; així com el propi José Mª Martín Moreno.
La Càtedra Escola Valenciana d'Estudis de la Salut-EVES realitzarà cursos de formació, jornades; atorgarà beques predoctorals i postdoctorals, i premis per a treballs fi de carrera; i promocionarà la realització de treballs de recerca, tesis doctorals, i trobades nacionals i internacionals d'experts sobre temes d'interès.

Imatges: