Acte de Graduació 2012

L' equip deganal de la Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per  a la Incorporació a la Universitat de València, en col.laboració amb els estudiants llicenciats/graduats enguany en les titulacions del centre  (Biologia, Bioquímica, Ciències Ambientals i Biotecnologia) promoció  2007-2012, organitzen l' Acte de Graduació.
L' esmentat acte tindrà lloc el dijous 13 de decembre de 2012 a les 17.30 h  en l'Auditori Marie Curie del Parc Científic del Campus Burjassot-Paterna. 
Podran participar els estudiants que hagen finalitzat el seus estudis al  juny-juliol de 2012. Els interessats en participar hi hauran de realitzar  la inscripció (gratuïta) enviant un mail a aquesta adreça: 


amparo.bartu@uv.es

abans del dia 15 de novembre de 2012, indicant el nombre de persones que els acompanyaran (màxim 2). L'acte consistirà en el lliurament, per part de la Facultat, d'un diploma acreditatiu i una insígnia, i la imposició d'una beca del color identificatiu del Centre.
El Sr. Rector Magnífic de la Universitat de València clausurarà l' acte i a continuació se servirà un vi d' honor en el hall.
 

Data d'actualització: 25 de novembre de 2011 18:00.

Llista de notícies
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies