Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

.
.
.
.
.
.
Obert el termini d'inscripció per al programa Explorer Primera Edició 2023

Ja és possible formalitzar la inscripció en el programa Explorer 2023, que patrocina Santander Universidades a través de Santander X i en el qual participa la Universitat de València com Explorer Space. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'ajudar l'estudiantat universitari a connectar amb el seu futur, experimentant l'emprenedoria com a opció professional i com a forma d'independència econòmica.

 

Durant 12 setmanes, les persones participants treballaran en la seua idea, transformant-la en una solució que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es convertisquen en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Es pot participar en solitari o en un equip de 5 persones com a màxim.

Explorer està dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb ganes de generar un impacte positiu en el món, així com a qualsevol estudiant que vulga entendre els beneficis i oportunitats que ofereix emprendre, sempre en un espai de seguretat en el qual està permés equivocar-se i en el qual no fa falta saber res d'empreses i negocis per a poder avançar. També és un programa pensat per a persones emprenedores que vulguen validar si les seues solucions poden tindre impacte en la societat.

La Primera Edició 2023 d'Explorer es desenvoluparà entre el 30 de gener i el 30 d'abril de 2023. Una formació de 12 setmanes que no suposarà cap cost per als i les participants, ja que és finançada per Santander Universidades. En el cas d'Espanya, el format de la formació és semipresencial, sent la major part de l'experiència en línia, encara que pot haver-hi activitats presencials en cada centre (Explorer Space), com és el cas de la Universitat de València. En qualsevol cas, aquestes són adaptables a un escenari virtual.

Per a participar en Explorer és necessari completar el formulari d'aplicació amb la informació sobre la persona participant i el seu projecte. Si s'aplica en equip, cada membre del mateix haurà de completar la seua sol·licitud i solo el líder del projecte haurà d'identificar-se com a tal. Tota la informació sobre el programa i el procés d'inscripció es pot trobar en aquest enllaç. El termini de sol·licitud estarà obert fins al 13 de desembre de 2022.

 

Data De 4 de novembre de 2022 a 13 de desembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació