Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

Missatge Benvinguda Degana curs 2020-21

  • 1 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Missatge Benvinguda Degana curs 2020-21

Benvolguts estudiants,


El proper dilluns dia 14 comencem un nou curs que es presenta, segur, diferent i com a poc interessant. La Facultat de Biologia afronta el nou curs 20/21 amb el repte d'aconseguir començar i acabar, i per a això comptarem amb la vostra cooperació i responsabilitat. És cert que les condicions sanitàries ens imposen nombroses restriccions, però amb la col·laboració de tots estem convençuts que aconseguirem reprendre les nostres rutines d'estudi i investigació. La docència canviarà però intentarem mantenir la màxima presencialitat possible, donada l'experimentalitat dels nostres estudis.


Els vostres coordinadors de curs us informaran aquesta setmana dels canvis en l'organització de classes i pràctiques que siguin necessaris per mantenir i complir les normes sanitàries: distància social, higiene i compromís personal.

El primer dia de la nostra arribada a la Facultat ja ens trobarem amb una gran diferència: s’han acabat les abraçades i les mostres efusives d'afecte, que s’hauran de reorientar cap a les mirades i les converses, a una distància prudencial i amb l'ús de mascareta.

L'ús de mascareta és obligatori durant TOTA la teva permanència a la Facultat. Encara que puguis mantenir la distància de seguretat, dins o fora de les aules, això no eximeix de l'ús de mascareta en cap moment. Pensa també en el medi ambient a l'hora de triar la teua mascareta, si estàs sa i tries una reutilitzable guanyem tots, però recorda l'ús de l'filtre.

Renta't les mans, a consciència, i recorre al gel hidroalcohòlic quan no pugues rentar-te.
Tots els espais tenen ara aforaments limitats, consulta els cartells, també els banys, o en els ascensors. Respecta la direcció de circulació als passadissos i a les escales, així evitem aglomeracions i contactes.

Revisa amb cura el teu horari, ocupa el mateix seient durant tota la jornada. Algunes classes seran on line, perquè precisament aquest és un altre dels canvis que haurem d'assumir aquest curs: minimitzem la nostra presència al campus. I, quan acudeixis, recorda no quedar-te als corredors i zones d'ús comú en els períodes de descans entre classes, ix al espais oberts. Finalitzat el teu horari lectiu, hauràs d’abandonar les instal·lacions de la Universitat.
El compromís personal és clau per evitar riscos. Si et sents malament o notes algun dels símptomes compatibles amb la Covid-19 ... QUEDA'T a casa. Per tu, per tots. Igualment, si estàs diagnosticat amb la malaltia o si se t'ha avisat que has estat en contacte estret amb un contagi, queda't a casa, descansa, recupera't, i evita la propagació de virus.

Potser després de llegir tot açó penses que serà complicat, però estem convençuts que en pocs dies tindrem assumida aquesta "nova normalitat", que ja estàvem aplicant en determinades esferes de les nostres vides en les setmanes prèvies.

Sobretot, RESPONSABILITAT. Som la Facultat de Biologia, i sabem el que és un virus !!! Anem a demostrar que la comunitat universitària sap comportar-se i seguir aprenent i ensenyant, fent d'aquest un món millor.
Prompte rebreu un mail amb totes les normes detallades que està preparant el Servei de Prevenció de la Universitat de València, així com instruccions dels vostres coordinadors de curs.


Benvinguts al curs 20/21, comptem amb el vostre sentit comú, amb el vostre entusiasme i amb la vostra responsabilitat perquè no només comencem sinó que puguem acabar aquest curs en les millors condicions.

Salutacions cordials,

Carmen Bañó

Degana