University of Valencia logo Logo Department of Business Administration Logo del portal

.
.
.
.

Professors del departament de direcció d'empreses visiten les instal·lacions del grup SPB

  • July 10th, 2019
Image de la noticia

El passat 5 de juliol, el Departament de Direcció d'Empreses i la Càtedra d'Empresa Familiar van organitzar una visita a la seu social del grup SPB.

El Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, conjuntament amb la Càtedra de l'Empresa Familiar, va organitzar una visita per part del seu professorat a les instal·lacions productives i de R + D del grup empresarial SPB, una de les empreses familiars més competitives i innovadores de la Comunitat Valenciana. Durant aquesta vista, els professors van tenir l'oportunitat de conèixer el model de negoci de SPB, l'estructura del grup empresarial, i els desafiaments de futur als quals s'enfronten l'empresa i la família Burdeos. A més, van poder visitar les instal·lacions de producció, emmagatzematge i els laboratoris de R + D. A través d'aquest tipus de visites, el professorat del departament coneix amb més profunditat el funcionament i el projecte de futur d'empreses de referència a la Comunitat Valenciana, i aproxima la universitat a la realitat empresarial.

Aquesta és la segona activitat d'un programa de visites que el Departament de Direcció d'Empreses està desenvolupant amb la finalitat que el professorat enfortisca els vincles amb les empreses del nostre entorn.

Images: