University of Valencia logo Logo Department of Business Administration Logo del portal

.
.
.
.

SESSIÓ INFORMATIVA RCC HARVARD

  • January 23rd, 2018
Image de la noticia

El divendres 2 de febrer de 2018, a les 11.30, en l'aula 1P06 del Departament de Direcció d'Empreses Juan José Renau Piqueras, el professor Manuel Guillén, representant-te de la UV en el Real Col·legi Complutense de Harvard, impartirà una sessió en què s'exposarà el projecte de la UV en el RCC Harvard i els tipus d'ajudes que dóna la UV per a les estades en el mateix.

La Universtitat de València i el Real Col·legi Complutense a Harvard van firmar l'any 2015 un conveni pel qual la UV s'ha convertit en membre del RCC Harvard, obrint noves vies per a impulsar la internacionalització de la nostra Universitat i la cooperació científica, acadèmica i cultural.

La participació de la Universitat en esta institució forma part de l'estratègia per a aconseguir un millor posicionament a nivel internacional. D'una part, permet a la UV estar més prop d'una de les institucions d'educació superior més importants del món. D'una altra, possibilita l'obtenció d'estades finançades en la Harvard University, tant parell a investigadors de la nostra Universitat que vullguen desenrotllar projectes d'investigació, com per a estudiants graduats que realitzen estudis de postgrau (doctorat i màster).