University of Valencia logo Logo Department of Business Administration Logo del portal

XIII Jornades RRHH ACEDE

  • January 11st, 2021
Image de la noticia

Els pròxims dies 28 i 29 de gener se celebraran ÍNTEGRAMENT ONLINE les "XIII Jornades de Treball en Investigació i Innovació Docent en Recursos Humans" de la Secció de RH de ACEDE. Les jornades inclouen un taller doctoral, en el qual els estudiants podran presentar els seus projectes de tesis i rebre aportacions per a la seua millora, i un taller d'innovació docent, en el qual la professora María Dolores Soto presentarà metodologies docents per al context de la docència en RH. També es realitzaran dues ponències d'investigació en RH, la primera d'elles presentada pels professors Teresa Canet i Lorenzo Revuelto, professors del Departament de Direcció d'Empreses, i la segona presentada per *Yasin Rofcanin, professor de la Universitat de Bath, i editor de les revistes Human Relations i Human Resource Management Journal.

Les Jornades es tancaran el divendres 29 a la vesprada amb una xarrada-col·loqui en la qual intervindrà el Director de RH de Faurecia els EUA, el Canadà i Mèxic, Fernando Gil, Vice-President del Consell Social de la Universitat de València, Vice-President de ADEIT i Director de RH de l'Hospital Intermutual de Llevant, i Justo Herrera, professor del Departament de Direcció d'Empreses, Vice-Rector d'Economia i Infraestructures, i responsable de RH de diferents Administracions Públiques.

Els pròxims dies 28 i 29 de gener se celebraran les "XIII Jornades de Treball en Investigació i Innovació Docent en Recursos Humans" de la Secció de RH de ACEDE. El dijous 28 se celebrarà un taller doctoral, en el qual els estudiants podran presentar els seus projectes de tesis i rebre aportacions per a la seua millora. També tindrà lloc una exposició de pòsters d'innovació docent en assignatures de recursos humans. 

El divendres 29 es realitzaran dues ponències d'investigació. La primera d'elles, titulada "La importància de les percepcions i del context en la gestió de RH: nous enfocaments i oportunitats d'investigació", serà presentada pels professors Teresa Canet i Lorenzo Revuelto. La segona ponència, titulada "Individualised and proactive work approaches to human resource management. Implications for future research", serà presentada per Yasin Rofcanin, professor de la Universitat de Bath, i editor de les revistes Human Relations i Human Resource Management Journal. Posteriorment la professora María Dolores Soto impartirà la ponència titulada "Metodologies innovadores en el procés d'ensenyament aprenentatge de continguts de l'àrea de recursos humans". 

Les Jornades es tancaran el divendres 29 a la vesprada amb una xarrada-col·loqui en la qual intervindrà el Director de RH de Faurecia els EUA, el Canadà i Mèxic, Javier Esteban, el qual presentarà la ponència titulada "El paper clau de la gestió de RH en l'era *COVID 19”. Participaran en la xarrada-col·loqui final Fernando Gil, Vice-President del Consell Social de la Universitat de València, Vice-President de *ADEIT i Director de RH de l'Hospital *Intermutual de Llevant, i Justo Herrera, professor del Departament de Direcció d'Empreses, Vice-Rector d'Economia i Infraestructures, i responsable de RH de diferents Administracions Públiques.

 

 

http://www.uv.es/dedocs/XIII Jornadas RRHH Acede-2021/Programa.pdf

http://www.uv.es/dedocs/XIII Jornadas RRHH Acede-2021/instrucciones_taller_doctoral2 (1).pdf

http://www.uv.es/dedocs/XIII Jornadas RRHH Acede-2021/guia_poster_innovacin_docente (3).pdf

http://www.uv.es/dedocs/XIII Jornadas RRHH Acede-2021/modelo_poster_innovacin_docente1 (1).pdf