Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

El Campus d’Ontinyent celebra el final de curs amb el certamen ‘24 hores de pilota’

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 14 de juliol de 2022
Partida de pilota

El trinquet d'Ontinyent acull el 15 i 16 de juliol la partida d’estiu de la Universitat de València. Al llarg d’ambdós dies s’han programat diverses partides de raspall i galotxa i, com a colofó, a les 23:00 hores del divendres jugaran les màximes figures de l'escala i corda.

La Universitat de València, a través del Servei d’Esports, en col·laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent, impulsen l'esport autòcton amb dues jornades dedicades a la pilota valenciana.

El divendres 15, a les 23:00 hores, el trinquet municipal d’Ontinyent viurà l’encontre entre dues parelles de primer nivell, el Genovés II i Nacho s’enfrontaran amb Giner i Javi en la modalitat d’escala i corda. Abans d’eixa partida, tindran lloc dos duels de raspall: a les 21:00 hores, en el marc masculí, Dani i Simón es veuran les cares amb  Vicent i Abel. A les 22:00 hores, la sessió de pilota continuarà en el quadre femení amb la partida entre Laia i Merche vs. Carmen i Cristina. 

A partir de les 09:00 hores del diumenge, dia 16 de juliol, la festa de la pilota continuarà en el trinquet local amb una partida de raspall de xiquets i xiquetes del Club de Pilota d’Ontinyent. A les 17 hores, una partida de galotxa dels veterans del Club ontinyentí posarà fi a la jornada de pilota. 

La capital de la Vall d’Albaida acull aquesta festa de la pilota amb l’objectiu que l’alumnat del Campus d’Ontinyent i el personal que treballa a la Universitat de València tinguen l’oportunitat de gaudir de l’esport autòcton de primera mà amb figures d’elit. L’entrada és gratuïta per als estudiants i el personal de la UV.

 

Cartell

Imatge dels pilotris