Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

JORNADA: Prevenció, detecció i actuació davant la solitud no desitjada de les persones majors a través de la intervenció en els Centres Municipals per a Persones Majors (CMAPM) de la ciutat de València.

  • 10 de novembre de 2021
Logo Universitat València, Facultat Infermeria i Podologia, Ajuntament de València, Teléfono de la esperanza i Amicas de la Gent Gran

El pròxim 16 de novembre de 9.00 a 13.00 hores se celebrarà en la Saló d'actes de la Facultat d´Infermeria i Podologia de la Universitat de València una jornada informativa sobre un projecte d'intervenció davant la soledat no desitjada de les persones majors de la ciutat de València. Es tracta d'un projecte que es posarà en marxa des dels Centres Municipals per a Persones Majors (CMAPM) de la ciutat de València en col·laboració amb les següents institucions i associacions:

• Regidoria d'Envelliment Actiu de l'Ajuntament de València.
• Catedra d'Envelliment saludable, actiu i participatiu de la Universitat de València.
• Fundació Amics de la Gent Major de la Comunitat Valènciana
• ONG Teléfono de la Esperanza.

En la jornada, es donaran a conéixer les diferents propostes i campanyes dirigides a la prevenció, detecció i actuació que es posaran en marxa davant la situació de soledat no desitjada de les persones majors de València. 

Serà un acte en el qual estarà convidada tota la comunitat universitària i familiars i amics d'aquesta, així com totes aquelles persones que tinguen interés a conéixer el projecte.

Per qüestions d'aforament, serà necessària inscripció en l'acte a través d'enviament d'email a l'adreça de correu: solitudnodes@uv.es

Programa