Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Pati gòtic del Centre del Carme -Cultura Contemporània
Suma’t a la celebració del 21 de setembre, Dia de la Cooperació Europea

Cada 21 de setembre, Europa celebra el “Dia de la Cooperació Europea” amb l’organització d’un centenar d´activitats gratuïtes en nombroses ciutats. Un any més, la Universitat de València vol sumar-se a aquesta commemoració amb una exposició de projectes culturals europeus i un concert de l’Orfeó Universitari de València. Ambdues iniciatives es donen cita a les 20.00 hores al pati gòtic del Centre del Carme -Cultura Contemporània, un espai emblemàtic en el cor de la ciutat.

La Film Symphony Orchestra (www.filmsymphony.es) també col·labora sortejant dues entrades per al concert “Especial John Williams”, l´1 de novembre a València. El sorteig tindrà lloc en finalitzar l´acte.

Aquest esdeveniment està organitzat pel programa europeu Interact, de la Universitat de València. Interact treballa des de València per a tota Europa amb la finalitat de millorar la cooperació entre regions europees i els seus veïns. A més, compta amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València.

L´entrada és gratuïta fins a completar la capacitat del claustre.

 

Data 21 de setembre de 2018 de 20:00 a 23:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre del Carme - Cultura Contemporània (C/ Museu, 2 - Pati gòtic; València)

 
Organitza

Programa Europeu INTERact de la Universitat de València.

http://www.interact-eu.net/#home

 

Contacta laura.belenguer@uv.es

 
Més informació