Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Programa Explorer “Joves amb Idees” de la Universitat de València

  • 29 de novembre de 2017
Image de la noticia

Es convoca una la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves de 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

A partir d'aquesta edició, el Programa Explorer formarà part de Santander X, una nova comunitat emprenedora més internacional i oberta a tots. En aquesta plataforma es tindrà l'oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món i accedir a recursos i contactes facilitant el desenvolupant dels projectes.

Se seleccionarà a 20 projectes que gaudiran del programa durant 5 mesos, en els quals es proporcionarà un espai físic als candidats per a desenvolupar la seua idea, es relacionaran amb altres emprenedors i rebran formació d'una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiarà, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprades, entre una i dues sessions per setmana.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels Explorer Spaces realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació en l'àmbit de les noves tecnologies, on se'ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

Els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. D'altra banda, gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, el programa convoca també el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora. I finalment, gràcies a la col·laboració amb Indra, el programa atorgarà també amb el premi d'innovació Disruptive Technology Explorer Award que brindarà 3.000 € i assessorament per part d'experts de Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Explorer està coordinat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + orientat als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

El termini per a participar en el programa romandrà obert fins a les 14:00h del 8 de desembre de 2017.