Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Image de la noticia

14 presentacions en els Campus de Tarongers i Ontinyent porten a més de 600 estudiants la invitació a participar en les activitats liderades pel Col·lectiu d'estudiants amb l'ètica empresarial com a eix central.

El passat curs, un grup pilot de 30 estudiants, liderat per 11 representants dels graus i dobles graus que s'imparteixen en la Facultat, van trencar el motle. En el marc del projecte d'innovació educativa “FdE Ètica” de la Facultat d’Economia, un pla estratègic a tres anys liderat per l'equip decanal de la Facultat, els estudiants es van organitzar al llarg del curs 2016-17, formant-se, dinamitzant-se i proposant activitats que fomentaren el pensament crític entorn a l'ètica en els negocis i en les institucions.

Per a donar a conèixer el CEFDEE a tots els nous i les noves estudiants de la Facultat, el grup de voluntaris que lideren el “col·lectiu” han començat les seues visites en tots els grups de l'assignatura d'Incorporació del Campus de Tarongers i aniran també al Campus d’Ontinyent per a presentar el seu projecte. Després de les primeres sessions realitzades a principis d'octubre, la portaveu del CEFDEE declarava:

Estem oberts a qualsevol alumne o alumna que vulga formar part d'aquest col·lectiu, així que no dubteu a contactar amb nosaltres i dir-nos vostres idees per a desenvolupar aquest innovador projecte”.

La participació en el CEFDEE és voluntària i està oberta a totes i a tots els estudiants de la Facultat. En els estudis de grau, a més, aquesta participació pot veure's reconeguda amb fins a 3 crèdits de participació.

Les persones que s'apunten seran convocades a una sessió de benvinguda el pròxim 19 d'octubre. Els detalls de la sessió s'enviaran directament a les persones interessades que hagen emplenat el següent formulari: https://goo.gl/LG7W9T

El Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica va constituir oficialment en col·lectiu d'estudiants al juny d'enguany, passant així, a formar part del cens de col·lectius i associacions de la Universitat de València. Després de la sessió de discussió que va tenir lloc el passat 17 de novembre de 2016, es van arreplegar nombroses propostes, algunes de les quals van a fer-se realitat aquest curs. Una de les propostes més populars va ser la “Setmana de l'ètica” que tindrà lloc els pròxims dies 20 i 21 de novembre en la qual els i les estudiants seran protagonistes. En el segon semestre, es pretén seguir la proposta d'activitats formatives i de difusió.

Més informació del grup d'estudiants en el seu blog i la seua pàgina de Facebook.