Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Alumnes de la Facultat d'Infermeria i Podologia participants al projecte guanyador del premis MOTIVEM

  • 10 de maig de 2018
Image de la noticia

Les alumnes Laura Compte Martínez (Grau en Podologia) i Cynthia Díaz Domínguez (Grau en Infermeria), juntament amb Enric Dolz Andrés (Grau en Biologia) i coordinades per la professora Ana María Ferri Caruana (Facultat de Ciències de l’Activitat Física i Esports), han estat guanyadores del Premi MOTIVEM 2018 amb el seu projecte "Gota a Gota"

El 3 de maig, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, va presidir el lliurament de diplomes al professorat coordinador i als equips finalistes que han participat en MOTIVEM 2018, un programa formatiu dirigit pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

En el mateix va estar present, representant a la Facultat d'Infermeria i Podologia, Montserrat Alcahuz Griñán (vicedegana de Podologia)

En la convocatòria 2018 han competit un total de 151 equips, sent 15 els finalistes. La Facultat d'Infermeria i Podologia ha estat representada en 2.

  • Gota a Gota (Premi Motivem 2018)

Aplicació per a la promoció de la donació de sang per mitjà de promocions i descomptes en productes i serveis d’empreses (llegir més).

En aquesta idea han participat les alumnes Laura Compte Martínez del Grau en Podologia i Cynthia Díaz Domínguez del Grau en Infermeria (2ª i 3ª per la dreta a la foto, respectivament).

Entrega del premi MOTIVEM 2018
Foto ADEIT
  • Fundació Social Podològica

Fundació, sense ànim de lucre, que ofereix serveis de podologia a aquelles persones en situació econòmica desfavorida.

Projecte en el que han participat Daniel Martínez CondePaula Palau Ponce, Tamara Díaz MoníoSonia García Palomares del Grau en Podologia i Patricia García Cejudo del Grau en ADE, amb la coordinació de Ana Esplugues Cebrián  i la col·laboració de José Vicente Visconti Gijón, tots dos del Departament d'Infermeria

​Més imatges a ADEIT