Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

 • imatge de la noticia

  04/04/22

  Conferència del programa Unisocietat a Ontinyent

  "La transposició de la Directiva 2019/1937 relativa a la protecció de les persones que informen sobre infraccions del Dret de la Unió" Conferenciant, Dra. Fabiola Meco del Departament de Dret Civil. Universitat de València. Presentat per Anselm Bodoque de l'Agència Valenciana Antifrau 7 d'abril 19h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent

 • imatge de la noticia

  23/03/22

  3a EDICIÓ D’AJUDES PER A LA REALITZACIÓ DELS TREBALLS DE FI DE GRAU (TFG) “FUNDACIÓ CAMPUS D’ONTINYENT”

  Amb la finalitat d'estimular l’activitat docent i investigadora sobre temes relacionats amb la comarca de la Vall d’Albaida, la Fundació Universitària “Campus d'Ontinyent” convoca la tercera edició d’ajudes per a realitzar els Treballs de Fi de Grau (TFG) de les titulacions de grau que existeixen al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  09/03/22

  Màster Universitari en Psicologia General Sanitària (Ontinyent)

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  08/03/22

  ALIMENTACIÓ SALUDABLE. ETIQUETATGE D’ALIMENTS

  La conferència a càrrec de Mª Isabel Martínez Martínez Professora de la Facultat d'Infermeria i Podologia. Doctora en Farmàcia. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Graduada en Ciència i Tecnologia dels aliments. Versarà sobre l'alimentació saludable i què podem fer per a tenir un envelliment actiu i longeu i donar eines per a millorar la qualitat de vida a través de l'alimentació, per a això necessitem conéixer el que mengem i saber interpretar les etiquetes dels aliments.

 • imatge de la noticia

  08/03/22

  Dia Internacional de les Dones

  Hui, Dia Internacional de les Dones, un any més ho commemorem il·luminant la nostra façana.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  08/02/22

  Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de camp a través

  El passat 3 de febrer es va disputar el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de camp a través al circuit de terra compactada de la Universitat Jaume I, la Universitat de València va copar les primeres posicions del podi tant en fèmines com en categoria masculina. Per part del nostre Campus d'Ontinyent, destacar, en categoria femenina, la gran actuació de l'atleta terrategina Jèssica Júlia Bataller del 2n curs del grau de FCAFE, la qual va aconseguir una meritòria 22a posició al recórrer amb un temps total de 25 minuts i 19 segons els 6 km de la prova femenina i per la masculina l'atleta Iván Navarro del grau de Mestre en Educació Infantil que va obtenir la 45a posició final en recórrer els 8 km del circuit en 34 minuts i 18 segons. En aquesta competició, la Universitat de València va aconseguir la primera posició en la classificació per equips, convertint-se en campiona autonòmica i com a referent de l'actual cros territorial. Des del Campus d'Ontinyent de la Universitat de València, volem agrair la participació d'aquests dos atletes i donar-li l'enhorabona per la seua participació i per la tasca desenvolupada.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  25/01/22

  Visita del Projecte Erasmus K2 al Campus d’Ontinyent

  Aquest matí, 25 de gener, hem rebut al Campus de la Universitat de València a Ontinyent, la visita de persones de Bosnia, Itàlia, Hongria i Estonia emmarcada en el desenvolupament d'un Projecte Erasmus KA2 amb el títol "First steps". Aquest projecte posa l'atenció en educació Infantil i en concret en el període d'adaptació i acollida d'aquest alumnat, i a més, en com ha esta l'adaptació d'aquest sensible procés al temps de pandèmia.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  24/01/22

  Estudiants del Campus d’Ontinyent al XVII TRAIL 3 PICS LES RODANES

  El dia 23 de gener s’ha disputat a Vilamarxant, València, XVII TRAIL 3 PICS LES RODANES, prova que emmarca el trail universitari de les competicions CADU, d’esports individuals on comptàvem amb representació del nostre propi campus. L’estudiant de 2n de FCAFE Luis Sanchez, ha recorregut els 14km per muntanya amb +464 metres de desnivell positiu en 1:17:52 a 5:30 km/h, obtenint una meritable 66 posició de 456 en la general de la carrera i en el còmput global dels competidors/res universitaris una 22n posició de 50. Per altra banda l’alumne de 4t de Magisteri Infantil, Iván Navarro, ha tardat en recorrer els ja mencionats 14km amb +464 metres de desnivell positiu 1:17:54 a 5:33 km/h, aconseguint així la 73r posició de la general de 456 i el 25è lloc dels 50 corredors/res universitaris totals inscrits a la cursa. Des del campus donar l’enhorabona a tots dos pel seu esforç i treball constant que els ha dut a obtenir tan bons resultats i animar a ells dos i a tots a participar i continuar gaudint de l’esport universitari i del propi esport.

 • imatge de la noticia

  20/01/22

  L'òpera, centrarà la ponència d'Ontinyent el dia 20 de gener

  La seu d'Unisocietat d'Ontinyent, acull aquest mes una nova conferència. La música, en concret l'òpera, centrarà la ponència d'Ontinyent el dia 20 de gener. Impartida per la Dra. Ana Botella Nicolas del departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Amb el títol "UNA DIVA ACTUAL A L'ÒPERA DEL SEGLE XXI" Aquestes ponències, d'accés lliure i gratuït, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, formen part de les activitats complementàries del curs acadèmic d'Unisocietat implantat a Ontinyent. El cicle de conferències d'Unisocietat, que continuarà mensualment al llarg del present curs, ha sigut organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb el patrocini de la Diputació de València, Caixa Ontinyent, l'Agència Valenciana Antifrau i la Càtedra Institucional Cultura per a la Mediació de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  14/01/22

  Sorteig Participants Enquesta de Valoració de l’Impacte Econòmic dels i de les estudiants del Campus d’Ontinyent

  Resultat del sorteig de 3 tablets Samsung Galaxy Tab S6 Lite 26,42 cm (10,4'') 128 GB entre els participen en l’Enquesta de Valoració de l’Impacte Econòmic dels i de les estudiants del Campus d’Ontinyent. Curs 2021-2022 Realitzat a l'Aula Magna del Campus d'Ontinyent el dia 14 de gener de 2022 a les 12.00. 1.- Maria Jose Gómez Albiñana INFERMERIA 2.- Salvador Sanchis Belda ADE 3.- Àngela Alberto Soler ADE

  [Llegir més]