Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Edifici Campus d'Ontinyent
6a EDICIÓ  UNIVERSITAT D’HIVERN D’ONTINYENT   INNOVACIÓ A LA VALL D’ALBAIDA
UNIVERSITAT D’HIVERN D’ONTINYENT

INNOVACIÓ A LA VALL D’ALBAIDA

Del 22 al 25 de novembre de 2016

La Universitat de València presenta la sise­na edició de la Universitat d´Hivern d´On­tinyent (UHO), fruit de l’estreta col·labora­ció entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.

Aquestes jornades són punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciuta­dans d’Ontinyent i el seu entorn pròxim al llarg de tota una setmana. Es tracta de sis mòduls formatius, impartits de forma gra­tuïta, que compten amb la participació de les facultats d’Economia, Magisteri i Cièn­cies de l’Activitat Física i de l’Esport, així com la Càtedra InnovatiOnt, la Fundació Campus d’Ontinyent i Caixa Ontinyent.

La UHO constitueix una acció acadèmica més del Campus d´Ontinyent a la ciutat i la seua comarca. La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa una nova ini­ciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies