Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Jornada REDICYM difusió "Jóvenes investigadores/as del ciclismo"

  • 26 d’octubre de 2021
Jornada REDICYM difusión

Jornada REDICYM difusió "Jóvens investigadores/as del ciclismo"

La Xarxa Espanyola d'Investigació del Rendiment Esportiu en Ciclisme i Dona (REDICYM), juntament amb les Universitats que la integren, durà a terme una jornada divulgativa en línia, 100% gratuïta, el 4 de novembre de 2021.

JORNADA EN LÍNIA · GRATUÏTA -  REDICYM difusió "Jóvenes investigadores/as del ciclismo"  https://www.redicym.es/

INFORMACIÓ

Objetiu

 

Donar a conéixer les principals actuacions dels diferents grups d'investigació pertanyents a la Xarxa Espanyola d'Investigació del Rendiment Esportiu en Ciclisme i Dona (REDICYM).

Quan?

El 4 de novembre de 2021, de 16.00 hores a 19.00 hores.

Qui? 

REDICYM aposta pel futur!! 
La jornada estarà coordinada per la Xarxa Espanyola d'Investigació del Rendiment Esportiu en Ciclisme i Dona (REDICYM) i les ponències seran dutes a terme per investigadors/as nóveles pertanyents als diferents grups d'investigació que formen REDICYM.

Quina temàtica es presentarà? 

REDICYM tracta d'abastar l'estudi del rendiment esportiu en ciclisme des de diversos prismes, l'objectiu serà presentar treballs i resultats en àrees relacionades amb l'entrenament esportiu, la biomecànica del ciclisme, les característiques psicològiques, etc.

A qui va dirigit?

La jornada estarà dirigida per a tots els públics, ja que es pretendrà aportar una visió senzilla, pràctica i directa dels resultats aconseguits en les investigacions desenvolupades.

Com registrar-se?

Si vols assistir, no és necessari registrar-se inicialment, la jornada es retransmetrà en directe des del Canal de Youtube:
 https://www.youtube.com/channel/uciqu1uu_qw8asunzg1srmdg/featured
Si vols rebre un certificat d'assistència, tindràs que registra-te en el següent formulari de Google: https://forms.gle/*PMVfxSxBGvx48Jca6