Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici Campus d'Ontinyent

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • ESCENA ERASMUS

  21/06/18

  ESCENA ERASMUS "LA GRAN FINAL"

  Dijous 21 de juny a les 20.00h al Teatre Echegaray d'Ontinyent. Una producció d’Escena Erasmus de la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València per al programa cultural “Les Europes Menudes-Las Pequeñas Europas 2018”.

  [Llegir més]

 • 08/06/18

  OFERTA DE PLACES EN ELS GRAUS D'INFERMERIA I PODOLOGIA

  La Facultat d’Infermeria i Podologia oferta per al Grau en Infermeria 260 places a València i 65 places al campus d'Ontinyent. Per al Grau en Podologia s'oferixen 60 places a València.

  [Llegir més]

 • 07/06/18

  Concert BIG BAND del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent.

  Concert BIG BAND del Conservatori Professional de Música d'Ontinyent. Dijous 7 de juny 19,30 al Campus d'Ontinyent de la Universitat de València. Carrer Echegaray, 1 Ontinyent

  [Llegir més]

 • Imatge de les jornades. Autora María Arlandis Tomás

  23/05/18

  Jornades de Salut Sexual, Drets Sexuals i Qualitat de Vida

  Las presentes jornadas, organizadas por la Asociación de Especialistas en Sexología (AES), la Facultad de Enfermería y Podología de la Universitat de València, el Instituto Espill de Sexología y Psicoterapia y la Academia Española de Sexología y Medicina Sexual (AESyMES), tienen como misión la promoción de los derechos sexuales y la salud sexual. El objetivo es ofrecer información sobre los diferentes aspectos de la sexualidad humana y los avances conseguidos en tratamientos eficaces con evidencia científica, para contribuir a la actualización y formación de las y los profesionales, de los y las estudiantes y de la población general que tenga interés por la salud sexual y los derechos sexuales.

 • 23/05/18

  Horari agost Facultat d'Infermeria i Podologia

  La Facultat d'Infermeria i Podologia romandrà tancada del 6 al 24 d'agost (ambdós inclosos)

 • 23/05/18

  Horari de Secretaria (juny a agost)

  L'horari de la Secretaria de la Facultat d'Infermeria i Podologia durant els mesos de juny i juliol serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El mes d'agost la Secretaria romandrá tancada.

 • II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent

  16/05/18

  II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent

  La II Gimnastrada Universitària d’Ontinyent pretén ser un espectacle multitudinari amb l'objectiu de promocionar la gimnàstica i l'intercanvi artístic-expressiu, mitjançant una jornada d'exhibició de diferents modalitats i tendències gimnàstiques d'índole variada.

 • Big Data: el negocio de los datos y las oportunidades de innovación

  11/05/18

  CONFERÈNCIA - Big Data: el negocio de los datos y las oportunidades de innovación

  Conferència sobre Big Data, negoci i innovació Divendres 11 de maig, la Càtedra InnovatiOnt organitza una conferència sobre Big Data, el negoci de les dades i les oportunitats d'innovació.

  [Llegir més]

 • 10/05/18

  Alumnes de la Facultat d'Infermeria i Podologia participants al projecte guanyador del premis MOTIVEM

  Les alumnes Laura Compte Martínez (Grau en Podologia) i Cynthia Díaz Domínguez (Grau en Infermeria), juntament amb Enric Dolz Andrés (Grau en Biologia) i coordinades per la professora Ana María Ferri Caruana (Facultat de Ciències de l’Activitat Física i Esports), han estat guanyadores del Premi MOTIVEM 2018 amb el seu projecte "Gota a Gota"

  [Llegir més]

 • Presentació del llibre ’20 mestres del segle XX al País Valencià’

  09/05/18

  Presentació del llibre ’20 mestres del segle XX al País Valencià’

  Carmen Agulló i Vicent Romans presenten a Ontinyent ’20 mestres del segle XX al País Valencià’ El llibre homenatja els docents, entre els quals la mestra Empar Granell

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies