Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici Campus d'Ontinyent

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 08/09/18

  La Facultat d’Economia líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, segons el prestigiós rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

  La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direccion d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, capdavantera a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

  [Llegir més]

 • 05/09/18

  Inici curs 2018-19

  Les classes en els graus d'Infermeria i Podologia comencen el dia 10 de setembre. El 17 de setembre tindrà lloc l'acte acadèmic oficial d'obertura de curs en la Universitat de València, per la qual cosa el citat dia no hi haurà classes i la Facultat d’Infermeria i Podologia romandrà tancada

 • Façana de l'edifici lluís Vives al Campus d'Ontinyent

  04/09/18

  Recepció obra de restauració de l'edifici lluís Vives al Campus d'Ontinyent

  Aquest matí, ha estat recepcionada, l'obra de restauració de l'edifici Lluís Vives. Seu de la Universitat de València a Ontinyent

  [Llegir més]

 • 25/07/18

  Llistes d'espera

  El dia 26 de juliol es publicaran en la pàgina de la Facultat d'Infermeria i Podologia les persones admeses en la segona crida de llista d'espera.

 • Campus Ontinyent

  20/07/18

  Places vacants en el Grau d’ADE Campus d'Ontinyent

  Els interessats en cursar aquests estudis poden dirigir-se a la secretaria d'aquest Campus a través del Telèfon 96 291 74 50 o el següent mail ontinyent@uv.es.

 • 20/07/18

  Important Estudiants de Primer Curs Nou Ingrés

  Els estudiants admesos en algun dels Graus ofertats per la Facultat d’Economia hauran d’assistir obligatòriament a les assemblees informatives. La matrícula és realitza online el dia i hora assignat a partir del 17 de juliol de 2018.

 • Asociación de Hemofilia de la Comunidad Valenciana (ASHECOVA)

  17/07/18

  IX Jornades de Formació i Sensibilització en VIH y Hepatitis C (CONVIHVE 2018)

  L'Associació d'Hemofília de la Comunitat Valenciana (ASHECOVA) organitza, el 26 i 27 de setembre, la seua IX edició de les Jornades de Formació i Sensibilització en VIH i Hepatitis C (CONVIHVE 2018). Es tracta d'unes jornades obertes i gratuïtes per a tota aquella persona interessada a rebre informació actualitzada sobre la temàtica del VIH/VHC.

 • 13/07/18

  Horari de Secretaria (juny a agost)

  L'horari de la Secretaria de la Facultat d'Infermeria i Podologia durant els mesos de juny i juliol serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El mes d'agost la Secretaria romandrá tancada.

 • 12/07/18

  Horari agost Facultat d'Infermeria i Podologia

  La Facultat d'Infermeria i Podologia romandrà tancada del 6 al 24 d'agost (ambdós inclosos)

 • 11/07/18

  Reunions informatives

  Les facultats i escoles de la Universitat organitzen reunions informatives per a donar la benvinguda, explicar informació bàsica sobre la Universitat i del centre on s'estudiarà i del pla d'estudis. Ací podeu consultar informació relativa a reunions informatives de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies