Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Elecciones

  15/11/17

  Dijous 23 de novembre, eleccions a Claustre, Junta de Centre i ADR

  Personal Docent i Investigador (PDI), Personal Tècnic i d'Administració (PAS), Personal Investigador en Formació (PIF) i Estudiants tenen una cita amb les urnes. El dijous, dia 23 de novembre, la institució renova completament els seus òrgans de representació.

 • 13/11/17

  Facultat Infermeria i Podologia: Publicació definitiva de candidatures Eleccions 2017

  Publicació definitiva de candidatures d'eleccions del proper 23 de novembre.

 • 31/10/17

  Facultat Infermeria i Podologia: Calendari Eleccions 2017

  Publicació del calendari d'eleccions del proper 23 de novembre.

  [Llegir més]

 • 24/10/17

  Jornada "La innovación empresarial en Ontinyent: casos de éxito", organitzada per la Cátedra universitaria InnovatiOnt juntament amb ATEVAL

  Més de 90 alumnes de la UV campus d’Ontinyent, participen en la jornada empresarial d'@ATEVAL_ i la @UVCATEDRES. Excel·lent fòrum per a conèixer i debatre sobre estratègies d'innovació a partir de casos reals, així com reptes, oportunitats i polítiques d'innovació en el sector tèxtil.

 • Sesiones de elección de prácticas

  06/10/17

  Sessió d'Elecció de Pràctiques de 2on semestre Campus d’Ontinyent

  Aquells que us acolliu a l'oferta de la universitat (Adeit) rebreu, la setmana vinent, un correu d’Adeit amb les instruccions per a seleccionar l'empresa en la qual desitgeu fer les vostres pràctiques curriculars.

  [Llegir més]

 • 04/10/17

  El “Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica” CEFDEE, visita les aules de primer curs de totes les titulacions de la Facultat

  14 presentacions en els Campus de Tarongers i Ontinyent porten a més de 600 estudiants la invitació a participar en les activitats liderades pel Col·lectiu d'estudiants amb l'ètica empresarial com a eix central.

  [Llegir més]

 • 21/09/17

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  Al haver-se cobert totes les vacants ofertades en les diferents titulacions, la resta de peticions han estat desestimades. Termini de reclamacions del 19 al 26 de setembre.

 • TRINITY COLLEGE LONDON REGISTERED EXAM CENTRE 61474

  12/09/17

  Acord amb el Centre Autoritzat TRINITY a Ontinyent

  El CPFPA Sant Carles d’Ontinyent és centre oficial preparador i examinador dels prestigiosos exàmens del Trinity College London reconeguts arreu del món. Des de l’any passat manté un acord de col·laboració amb la Universitat de València - Campus d’Ontinyent per a oferir formació i preparació per a obtindre els certificats de nivell B1 (ISE I) i B2 (ISE II) de Trinity College a l’escola d’adults d’Ontinyent. Aquests certificats de nivell B1 i B2 són vàlids per tal d’acreditar el nivell d’anglés que exigeixen les titolacions universitàries valencianes per tal d’obtenir alguns graus universitaris o per a accedir a programes d’intercanvi o Erasmus +.

  [Llegir més]

 • 09/09/17

  ADE, la titulació més demandada en la Borsa de Treball de la Universitat en 2016

  Les titulacions de la Facultat d’Economia han sigut les més demandades pels ocupadors al llarg de 2016, segons les ofertes publicades en l'Agència de Col·locació de la Fundació General Universitat de València gestionada pel OPAL.

  [Llegir més]

 • Convocatòria Premis InnovatiOnt 2017

  30/06/17

  Premis InnovatiOnt 2017 a l’excel·lència dels Treballs de Fi de Grau

  Premis InnovatiOnt 2017 a l’excel·lència dels Treballs de Fi de Grau Es convoquen els premis InnovatiOnt als Treballs Fi de Grau curs 2016-2017 per tal de reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies