Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Sesiones de elección de prácticas

  12/12/17

  Acords de Pràctiques Empresa 2 Semestre Campus d'Ontinyent

  Els acords de PE estaran a la vostra disposició en la Secretaria de l'Extensió d'Ontinyent a partir del dia 19 de desembre. Els alumnes que han presentat un autopracticum, si ha sigut acceptat per la Comissió de PE, també han de passar a arreplegar l'acord de PE, com la resta d'alumnes.

 • 01/12/17

  Facultat Infermeria i Podologia: Publicació definitiva de resultats Eleccions 2017

  Proclamació dels resultats definitius de les eleccions a Junta de Centre (estaments Estudiantat, PAS i PDI) i Assemblea de Representants

  [Llegir més]

 • 29/11/17

  Programa Explorer “Joves amb Idees” de la Universitat de València

  Es convoca una la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves de 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

  [Llegir més]

 • 28/11/17

  Dos estudiants de la Facultat d’Economia guanyen el Premi InnovatiOnt 2017

  Carlos Garrigues Ortolá i Sonia Catalán Reina, estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), obtenen el Premi InnovatiOnt 2017 de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent – Caixa Ontinyent – ESET, al Millor TFG.

  [Llegir més]

 • 27/11/17

  Estudiants d'ADE participaren en les activitats del seminari d'economia

  El dimecres 22 de novembre, dins del marc de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent, els estudiants d'ADE participaren en les activitats del seminari d'economia i en la conferència inaugural impartida pel professor del departament de Direcció d'Empreses, Isidre March.

  [Llegir més]

 • Elecciones

  18/11/17

  Dijous 23 de novembre, eleccions a Claustre, Junta de Centre i ADR

  Personal Docent i Investigador (PDI), Personal Tècnic i d'Administració (PAS), Personal Investigador en Formació (PIF) i Estudiants tenen una cita amb les urnes. El dijous, dia 23 de novembre, la institució renova completament els seus òrgans de representació.

 • 13/11/17

  Facultat Infermeria i Podologia: Publicació definitiva de candidatures Eleccions 2017

  Publicació definitiva de candidatures d'eleccions del proper 23 de novembre.

 • 31/10/17

  Facultat Infermeria i Podologia: Calendari Eleccions 2017

  Publicació del calendari d'eleccions del proper 23 de novembre.

  [Llegir més]

 • 24/10/17

  Jornada "La innovación empresarial en Ontinyent: casos de éxito", organitzada per la Cátedra universitaria InnovatiOnt juntament amb ATEVAL

  Més de 90 alumnes de la UV campus d’Ontinyent, participen en la jornada empresarial d'@ATEVAL_ i la @UVCATEDRES. Excel·lent fòrum per a conèixer i debatre sobre estratègies d'innovació a partir de casos reals, així com reptes, oportunitats i polítiques d'innovació en el sector tèxtil.

 • Sesiones de elección de prácticas

  06/10/17

  Sessió d'Elecció de Pràctiques de 2on semestre Campus d’Ontinyent

  Aquells que us acolliu a l'oferta de la universitat (Adeit) rebreu, la setmana vinent, un correu d’Adeit amb les instruccions per a seleccionar l'empresa en la qual desitgeu fer les vostres pràctiques curriculars.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies