Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici Campus d'Ontinyent

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 30/11/18

  La Universitat de la Tardor d’Ontinyent s’acomiada commemorant els 20 anys de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida

  Aquest any es compleix el vintè aniversari de la creació de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA) i de la implantació d’estudis universitaris a Ontinyent. Per això la última sessió de la Universitat de la Tardor d’Ontinyent (UTO) s’ha dedicat a realitzar una reflexió al voltant del passat, present i futur d’Ontinyent com a ciutat universitària.

  [Llegir més]

 • Cartell UTO

  26/11/18

  8a EDICIÓ UNIVERSITAT DE TARDOR D’ONTINYENT

  La Universitat de València presenta la huitena edició de la Universitat de Tardor d´Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la pròpia universitat, l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent i la Càtedra InnovatiOnt. La UTO constitueix una acció acadèmica més del Campus d´Ontinyent a la ciutat i la seua comarca, la Vall d’Albaida. La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa una nova iniciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement.

  [Llegir més]

 • 26/11/18

  El programa d’Universitats Estacionals arriba a Ontinyent

  Aquest dilluns 26 de novembre comença la Universitat de la Tardor d’Ontinyent (UTO) que se celebrarà fins al dia 30 del mateix mes. Aquest programa formatiu ha sigut organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València, l'Ajuntament d'Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i Caixa Ontinyent.

  [Llegir més]

 • 22/11/18

  RESOLUCIÓ DELS PREMIS "APRENDRE ANGLES PER ALS ESTUDIANTS DELS GRAUS DEL CAMPUS D'ONTINYENT" DE VALENCIA DEL CURS 2017/2018

  [Llegir més]

 • 12/11/18

  Diada de la Xarxa Valenciana de Universitats Públiques Saludables: "Dorm bé, viu millor!"

  ‘Dorm bé, viu millor!' és el lema d'enguany de la Diada de les Universitats Valencianes Saludables que es commemora el mes de novembre coincidint amb la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

  [Llegir més]

 • 31/10/18

  Festivitat en el Campus d'Ontinyent

  Festivitat en el Campus d'Ontinyent Informem que el divendres 2 de novembre, d'acord amb el calendari acadèmic, el Campus d'Ontinyent romandrà tancada, sent dia no lectiu. L'activitat docent es reprendrà el dilluns 5 de novembre.

 • 16/10/18

  Premis Aprendre Anglés per als estudiants dels graus del campus d'Ontinyent del curs 2017-2018

  Extracte de la Resolució de 27 de juliol de 2018, de la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística de la Univesitat de València, per la qual es convoquen els premis Aprendre Anglés per als estudiants dels graus del campus d'Ontinyent del curs 2017-2018 i s'estableixens les bases que els regulen. [2018/9426] (DOGV núm. 8403 de 16.10.2018) Ref. Base de dades 009345/2018 http://www.dogv.gva.es/datos/2018/10/16/pdf/2018_9426.pdf

  [Llegir més]

 • 25/09/18

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  S'han produït variacions respecte de la llista provisional publicada el passat dia 20 de setembre per haver desistit en la seua petició algun dels estudiants que havien sigut admesos provisionalment. En aquests casos, s'han assignat les vacants per l'ordre establit en el Reglament.

  [Llegir més]

 • 15/09/18

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  En haver-se cobert totes les vacants oferides en les diferents titulacions, excepte en Finances i Comptabilitat, la resta de peticions han sigut desestimades. Termini de reclamacions del 21 al 26 de setembre.

 • 08/09/18

  La Facultat d’Economia líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, segons el prestigiós rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

  La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direccion d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, capdavantera a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies