Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Es crea la Mesa de Campus d'Ontinyent

  • Gabinet de la Rectora
  • 6 de juny de 2019
Reunió celebrada al Campus d'Ontinyent
Un moment de la reunió celebrada al Campus d'Ontinyent, amb la participació d'estudiants del Campus

Aquest dijous 6 de juny s’ha celebrat al Campus d’Ontinyent una reunió per tal d’abordar els mecanismes interns de gestió i la millora dels serveis que es presten a la comunitat universitària a aquest campus de la Universitat de València. En el marc d’aquesta reunió s’ha acordat la creació d’una Mesa de Campus per incrementar la coordinació i millorar la gestió.

En aquesta reunió han participat membres del Consell de Direcció de la Universitat i dels equips deganals de les Facultats que imparteixen docència a aquest campus universitari, junt a personal de l’equip gerencial i de gestió de serveis universitaris.

Assumptes com els reptes de la gestió dels serveis informàtics, la millora de l’equipament i estratègies per millorar la dimensió cultural i esportiva, les sales de lectura i biblioteca així com els serveis de cafeteria han estat alguns dels temes abordats en aquesta reunió.

Seguint indicacions de la Rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, en aquesta reunió han participat els vicerectors d’Economia i Infraestructures, Justo Herrera, i de Territori i Societat, Jorge Hermosilla, el gerent de la Universitat Juan Vicente Climent, el degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia, Antonio Merelles,i els vicedegans de la Facultat d’Economia, Pedro Cillero, de Magisteri, Ana Botella, i de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i Esports, Ferran Calabuig i Pedro Pérez.

Junt a elles i ells, els vicegerents de Recursos Humans i Organització Administrativa, José Ramírez, i de Coordinació Econòmica i de Serveis, Beatriz Gómez, l’Administrador de la Facultat d’Infermeria, Ramón Bonet, el director del Campus d’Ontinyent, José Cantó, el director del Gabinet de la Rectora, de Màrqueting i de Comunicació Institucional, Joan Enric Ubeda, la cap de la Unitat de Gestió del Campus d’Ontinyent, Josefa Marco, i el secretari del Campus, Jordi Belda.

Al principi de la reunió han assistit sis estudiants en representació de l’alumnat del Campus d’Ontinyent que han traslladat un conjunt de mesures de curt i mitjà termini que poden millorar la qualitat de vida de la comunitat universitària al Campus d’Ontinyent, com ara el servei de biblioteca i sala d’estudi i la cafeteria, a més de l’equipament i instal·lacions esportives. Aquestes propostes han estat recollides a un document que ha estat objecte d’estudi en la reunió i que seran analitzades pels serveis universitaris per tal de contribuir a millorar aquest Campus de la Universitat de València.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha incorporat al llarg d’aquesta sessió de treball per tal de conèixer de primera mà els principals reptes del Campus d’Ontinyent i reiterar el suport de la Fundació Campus d’Ontinyent i de l’Ajuntament de la ciutat a aquest projecte universitari.

En aquesta reunió s’ha acordat la creació de la Mesa de Campus d’Ontinyent, un òrgan de coordinació de l’activitat universitària a aquest Campus i que serà integrat per la representació de cadascun dels centres que imparteixen docència al Campus, el seu director, els vicegerents de la Universitat, el vicerector amb competències en el Campus, membres de la unitat de gestió .

Aquesta estructura és semblant a l’existent als altres Campus de la Universitat de València i servirà per incrementar la coordinació i la gestió de les activitats que es desenvolupen a aquest campus de la Universitat de València on s’imparteixen els estudis de grau en Administració i Direcció d’Empreses, Magisteri d’Educació Infantil, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria. A més, el Campus acull la Càtedra institucional InnovatiOnt i les activitats del programa UniSocietat.