Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Edificio Campus de Ontinyent

Carta de Serveis

La Carta de Serveis del Servei de la Unitat de Gestió del Campus d'Ontinyent és producte de la nostra orientació a l'atenció de les necessitats dels nostres usuaris i usuàries. És objectiu d’aquesta carta informar a les persones usuàries dels aspectes següents:

  • Els  serveis que oferim.
  • Els compromisos de qualitat que adquirim en la seua prestació.
  • Els indicadors amb els quals mesurarem el grau de consecució d'aquests compromisos.
  • Els drets i deures de les persones usuàries en utilitzar els nostres serveis.
  • Els mecanismes de col·laboració i participació de les persones usuàries en la millora dels nostres serveis.

L’altre objectiu d’aquesta Carta és contribuir a la millora institucional amb un enfocament orientat a la gestió per processos, tenint en compte les necessitats i expectatives de les persones usuàries per millorar la prestació dels serveis oferts.

Ambdós objectius possibiliten una prestació més adequada dels serveis que gestionem i una millor percepció de les nostres persones usuàries; d'aquesta manera pretenem contribuir a la millora contínua de la Universitat de València.

Es pot descarregar en format pdf:   

Carta de Serveis de la Unitat de Gestió del Campus d'Ontinyent

Vigència

Aquesta Carta de Serveis ha estat aprovada pel vicerector de Participació i Projecció Territorial.

La vigència de la carta serà de quatre anys a partir del dia 26 de juny del 2018, llevat que variacions importants dels seus continguts aconsellen anticipar-ne la revisió.

 

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies