Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

 • imatge de la noticia

  07/09/23

  Benvingudes i benvinguts

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  28/06/23

  La Nau Gran obri la matrícula al Campus d'Ontinyent

  Per al primer curs, s'inicia el dilluns dia 3 de juliol fins al divendres 28 de juliol. L'únic requisit per accedir és tenir 50 anys o més. La Nau Gran Ontinyent, el programa formatiu dirigit a persones de 50 anys o més, amplia el pròxim any acadèmic la seua oferta a Ontinyent amb dos itineraris formatius: un bàsic i altre avançat.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  16/12/22

  Ajudes per a Aprendre anglès per a l’estudiantat dels graus del campus d’Ontinyent del curs 2021–2022.

  L’objecte d’aquesta convocatòria és premiar a l’estudiantat que haja cursat estudis de grau al campus d’Ontinyent de la Universitat de València 

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  15/12/22

  CONFERÈNCIA PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  ÉS NECESSÀRIA L’EXPERIMENTACIÓ ANIMAL? Cada any s'introdueixen en el mercat més de 1000 productes químics nous, s'estudien malalties i es proven i avaluen noves formes de tractament. Tots aquests productes, les malalties i els seus tractaments han d'haver sigut prèviament avaluats per a determinar nivells segurs o exposicions que disminueixen al màxim el perill o risc per a les persones, animals i el medi ambient. Aquesta avaluació requereix d'un gran nombre d'animals d'experimentació. Per això, la comunitat científica cerca alternatives fiables, de rellevància adequades i vàlides per a determinar la toxicitat de les substàncies o l'avanç de la biomedicina sense ús d'animals d'experimentació. Aquests mètodes alternatius han de complir les 3R de Russul i Burch (1959) sobre reducció, refinament i reemplaçament dels animals en investigació, sempre que siga possible. Actualment, és possible aconseguir molta informació sobre aquest tema utilitzant mètodes alternatius, però és difícil extrapolar els resultats a l'ésser viu. Els mètodes alternatius són previs i complementaris a l'experimentació animal però no poden substituir a l'animal complet. Per això, és necessari l'ocupació humanitària dels animals en investigació per a millorar la qualitat de vida d'humans i animals.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  25/10/22

  Benvinguda a la Universitat

  La Benvinguda a la Universitat és un punt de trobada de la comunitat universitària que celebrem en octubre per donar a conèixer les iniciatives i els serveis de la Universitat de València adreçats a l’estudiantat, les propostes de participació que posem al vostre abast així com també les associacions i col·lectius d’estudiants que conviuen en el si de la Universitat. La BenvingudaUV és una benvinguda de tots i totes, participativa i oberta, i amb els valors de la institució sempre presents: igualtat, diversitat i sostenibilitat. Una oportunitat, també, per entrar en contacte amb altres estudiants i estudiantes, integrar-se de ple en la vida universitària i començar a gaudir d’una experiència el més enriquidora possible a la Universitat de València. Està organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  11/05/22

  Conferència del programa Unisocietat a Ontinyent

  "EL PAPER DE LA FORMACIÓ AL LLARG DE LA VIDA EN LA UNIVERSITAT ESPANYOLA " Conferenciant, Dr. José Eliseo Valle Aparicio del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València. 12 de maig 19h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent

 • imatge de la noticia

  02/05/22

  Concert de l'Orquestra Filharmònica de la UV a Ontinyent

  En el marc de la Gira de Primavera 2022 de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la formació musical que dirigeix Beatriz Fernández Aucejo actuarà al Teatre Echegaray d'Ontinyent el dia 19 de maig, a les 19 hores. Les entrades es podran adquirir en les taquilles del teatre (preu: 5 euros per a públic en general).

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  27/04/22

  𝗜𝗩 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝘃𝗲𝗿𝗮 𝗶 𝗩𝗜 𝗦𝗲𝘁𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗣𝗲𝗱𝗮𝗴𝗼̀𝗴

  La Vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, Ester Alba, ha participat, junt amb l'Alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i el President de Caixa Ontinyent , el Catedràtic de la UV José Pla, aquest passat dimarts 26 d'abril en la jornada inaugural de la IV Universitat de Primavera i VI Setmana Pedagògica de la ciutat, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de València, Caixa Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  05/04/22

  PREMI D'INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA "CAMPUS D'ONTINYENT" EN CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT

  Comunicació de la composició del jurat i relació dels treballs presentats al Premi d'Investigació de la Fundació Universitària "CAMPUS D'ONTINYENT" en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  05/04/22

  PREMI D'INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA "CAMPUS D'ONTINYENT" EN INFEREMERIA

  Comunicació de la composició del jurat i relació dels treballs presentats al Premi d'Investigació de la "Fundació Universitària "CAMPUS D'ONTINYENT" en Infermeria.

  [Leer más]