Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

9a Universitat de Tardor d'Ontinyent

  • 10 octubre de 2019
9a Universitat de Tardor d'Ontinyent
9a Universitat de Tardor d'Ontinyent

8a EDICIÓ UNIVERSITAT DE TARDOR D’ONTINYENT

TALENT, INNOVACIÓ I TERRITORI

Del 14 al 18 d'octubre de 2019

PRESENTACIÓ

La Universitat de València presenta la novena edició de la Universitat de Tardor d´Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la pròpia universitat, l’Ajuntament d´On-tinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Càtedra InnovatiOnt i Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.
La UTO constitueix una acció acadèmica del Campus d´On-tinyent a la ciutat i la seua comarca, la Vall d’Albaida. La Uni-versitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa una nova iniciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement.

Aquestes jornades volen ser un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Ontinyent i el seu entorn pròxim durant tota una setmana. Al llarg de distints mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, es realitza-ran distintes accions que complementen la formació acadè-mica reglada i la formació al llarg de la vida, que ofereix el programa del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat: Unisocietat.
Per altra banda, el lema d’aquest any (Talent, Innovació i Te-rritori) vol fer referència a la importància del talent de les persones, les institucions i els col·lectius com a motor d’in-novació que ajuda a conformar i vertebrar un territori com el nostre. Per això, la UTO és una oportunitat única per a realitzar una reflexió de la mà de professionals qualificats al voltant d’aquests temes.

Quadriptic 9a Universitat de Tardor d'Ontinyent

Lista de enlaces: