La Universitat de València s'adhereix a la Conferència de Nacions Unides sobre Desenvolupament Sostenible (Rio+20)

La Universitat de València, en el marc del programa Campus Sostenible, s'ha adherit a la Conferència de Nacions Unides sobre Desenvolupament Sostenible, també coneguda com Rio 2012 o Rio+20. Aquesta conferència, impulsada per l'Assemblea General de les Nacions Unides, se celebra a Brasil entre els dies 20 al 22 de juny. La Universitat es compromet a transformar els campus cap a la sostenibilitat, a fomentar la investigació sobre aquest tema i a ensenyar conceptes de desenvolupament sostenible, entre altres objectius.

La Universitat es compromet a transformar els campus cap a la sostenibilitat, a fomentar la investigació sobre aquest tema i a ensenyar conceptes de desenvolupament sostenible, entre altres objectius.

El rector Esteban Morcillo figura com signant del compromís de la institució, el text íntegre del qual es pot consultar clicant ací. La Universitat de València forma part d'altres iniciatives que treballen en la mateixa línia, com per exemple la Xarxa d'Universitats Sostenibles i Saludables. El conjunt d’iniciatives del programa Campus Sostenible es pot consultar en: http://www.uv.es/campus-sostenible

L'adhesió de la Universitat ja està publicada en la pàgina oficial de Rio+20, en l'adreça:
http://rio20.euromed-management.com/roll-of-commitments-bis/#Spain

Tota la informació sobre la conferència es pot obtenir, en anglés, en l'adreça:
http://www.uncsd2012.org/rio20/index.php?page=view&nr=341&type=12&menu=35

La Conferència de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides se celebra a Brasil (Rio de Janeiro) 20 anys després de la històrica Conferència de Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament (UNCED), de 1992, que va tindre lloc en aquesta mateixa ciutat. La decisió de realitzar una conferència enguany va ser presa per l'Assemblea General de les Nacions Unides mitjançant la resolució A/RES/64/236 el 24 de desembre de 2009

Els objectius de la conferència són assegurar un renovat acord polític en desenvolupament sostenible; avaluar els progressos i bretxes en la implementació dels acords ja realitzats; i abordar els reptes nous i emergents.

Data d'actualització: 28 de maig de 2012 14:58.

Compartir:
  • Comparteix en Facebook
  • Comparteix en Twitter
  • Comparteix en Tuenti
  • Convertir a pdf (obri en nova finestra )