University of Valencia logo Logo Department of Catalan Logo del portal

.
.
.
.

Jornada de Filologia Catalana per a Professionals. Estudiar, investigar i divulgar la llengua i la cultura literària

  • April 15th, 2019
Imatge d'un llibre obert amb lletres eixint

El Departament de Filologia Catalana organitza la Jornada de Filologia Catalana per a Professionals: Estudiar, investigar i divulgar la llengua i la cultura literària.

La Jornada que se celebrarà els dies 3 i 4 de maig s’adreça als professionals de la Filologia Catalana, als estudiants de l’últim curs del Grau en Filologia Catalana i als estudiants del Màster Universitari en Assessorament Lingüístic i Cultura.

Quin és l'objectiu d’aquestes Jornades? Actualitzar els continguts i d’oferir-los un tast de les darreres línies de recerca i d’innovació del Departament.

La inscripció per a la Jornada de Filologia Catalana per a Professionals serà gratuïta per a tots els participants. Està previst que el Cefire de Multilingüisme expedisca un certificat de participació de 8 hores per al professorat funcionari de secundària; la resta d’assistents rebran un certificat del Departament de Filologia Catalana.

Participants: Professorat funcionari de secundària, professionals relacionats amb els estudis de Filologia Catalana, estudiants de 4t curs del Grau en Filologia Catalana i del Màster Universitari en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària: Aplicacions al Context Valencià

Data i lloc de realització: Divendres 3 de maig, de 16 a 20h, i dissabte 4 de maig, de 10 a 14h, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Sala Enric Valor

 

Links: