càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

¿Què podem esperar d'aquest esdeveniment?

 

Sota el lema "Experiències UVCÀTEDRES", el Vicerectorat d'Innovació i Transferència perseguix presentar a la societat valenciana i debatre amb els socis els resultats i els projectes de futur derivats de la estratègia institucional del programa UVCÀTEDRES.

En aquesta línia, el Jardí Botànic de la Universitat de València acollirà el pròxim 11 de desembre una jornada oberta orientada a conèixer algunes experiències pràctiques d'innovació en matèria de Càtedres Universitàries de la mà de destacats professionals pertanyents tant a les Càtedres de la Universitat com a les de la resta del Sistema Universitari Espanyol (SUE). Aprofitarem la trobada per a presentar els nous serveis i iniciatives de la estratègia UVCÀTEDRES que, juntament amb horitzó 2020, proposem implementar amb la finalitat de contribuir i apropar la Universitat a les demandes i necessitats de les empreses i institucions valencianes. També farem entrega dels Premis EXCELLENTIA EX CATHEDRA de la Universitat de València a les millors bones pràctiques en el desenvolupament de les activitats organitzades per una càtedra institucional del SUE.

Per a complementar aquesta jornada, el dia 12 de desembre, l'Edifici d'Instituts d'Investigació de Ciències Socials del Campus de Tarongers, acollirà els primers tallers del programa CAMPUS UVCÀTEDRES.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és extraure el màxim profit a l'oportunitat de col·laboració entre organitzacions públiques i privades contribuint a alimentar en un marc propici per a l'innovació i permetre l'establiment de nous vincles, tot això mitjançant la programació dels tallers pràctics orientats a dinamitzar les activitats dels equips de treball conjunt universitat-empresa per a aprofitar el talent de les persones i el coneixement i l'experiència de les organitzacions a les que representen.

Una de les prioritats a l'hora de generar aquests equips de treball interinstitucionals, és la generació d'un entorn de confiança en el que poder desenvolupar projectes específics i en el qual es generen noves idees. El lideratge i el suport decidit per la institució a aquesta estrategia és una eina fonamental  per a contribuir a generar aquest tipus d'entorns.

En aquest primer CAMPUS UVCÀTEDRES s'han programat dos tallers per a:

  1. Apropar també als i les responsables de les Càtedres de la UV i els seus equips, algunes bones pràctiques en els àmbits acadèmics, de gestió i innovació que formen el banc d'experiències de l'Observatori EXCELLENTIA EX CATHEDRA de la Universitat de València.
  2. Contribuir a impulsar la visibilidad de les iniciatives de les Cátedres mitjançant un taller de marca personal i reputació online.