càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

 

  1. Denominació de la proposta
  2. Àmbit d'actuació
  3. Entitat
  4. Categoria de participació
  5. Descripció
  6. Resum i destinataris
  7. Període d'execució i caràcter del projecte
  8. Finançament
  9. Informació addicional

 

 

 

1. Denominació de la proposta

  • ​Guardó a la Promoció de la salut i prevenció de la discapacitat

2. Àmbit d'actuació

  • Nacional

3.Entitat

  • Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat de la Universidad de Málaga

4.Categoria de participació

  • Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de divulgació i difusió cultural, acadèmica, científica i tecnològica

5.Descripció

  • El Guardó a la Promoció de la salut i prevenció de la discapacitat és un premi que es atorga cada any en les Jornades Científic-Culturals de la Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat i premia a persones o entitats que ajuden a fomentar la divulgació d'hàbits saludables i activitat física, així com la promoció de la Fisioteràpia i l'ajuda contra la discapacitat.

6.Resum i Destinataris

  • El Guardó a la Promoció de la salut i prevenció de la discapacitat s'atorga segons el criteri de l'adreça de la Càtedra cercant posar en valor la labor d'una persona o entitat. El guardó és lliurat durant les Jornades de la Càtedra en un acte públic amb repercussió en premsa i en xarxes socials.
  • El guanyador rep un guardó i un diploma acreditatiu. En els guanyadors es troben: D. Miguel Villafaina per la seua ajuda per a promoure i fomentar la fisioteràpia a nivell social, centre ASPROMANIS Màlaga per la seua labor contribuint a la inclusió social de la gent amb discapacitat intel·lectual i al portal YouFisio per difondre per xarxes socials continguts científics de fisioteràpia de qualitat.

7.Període d'execució i caràcter del projecte

 

Programa Activitat Projecte

 

   

 

8.Finançament

 

Fons Propis Fons Externs Altres

 

   

 

9.Informació addicional

 

Nom Descripció Tipus de Recurs
 Fòrum per a l'execució d'activitats acadèmiques, tant docent com investigadores relacionades amb el camp de la fisioterapía

WEB

 

Solució a un problema (20%)

  • El guardó promou i dóna valor al treball de diverses persones i organitzacions relacionades amb la salut que necessiten que aquest treball siga premiat i que tal reconeixement siga visible per a l'opinió pública. S'intenta premiar a gent no tan coneguda per l'opinió pública però que la seua dedicació a la salut i a les persones siguen dignes de premiar.

Resultats reeixits (20%)

  • A més de donar importància a la labor del premiat, s'obté una difusió en els mitjans i xarxes socials tals com: difusió mitjançant les xarxes socials (interaccions, visualitzacions, comentaris,...etc en Twitter i Facebook) de la Càtedra i universitat, notícia arreplegada en diversos periòdics locals i publicació en les notícies de la pàgina web de la universitat.

Innovació (10%)

  • El guardó és el primer i únic guardó que premia el treball en el camp de la salut i la discapacitat en la universitat. A més és un premi multidisciplinari en la qual persones, grups o organitzacions puguen optar al sempre que la seua labor faça una promoció de la salut.

Sostenibilitat (20%)

  • La pràctica té el manteniment assegurat gràcies a la inversió del sponsor de la Càtedra. Sempre s'aprofita l'acte de les Jornades de la Càtedra on ocorre aquesta activitat per a cercar nous recursos i sponsors.

Replicabilitat (20%)

  • El guardó no té un cost alt físic, depenent del disseny del trofeu. L'elecció del premiat es decideix mitjançant consens dels membres de la Càtedra on es proposen als possibles candidats.

Sistema d'Avaluació (10%)

  • No hi ha creat un sistema que avalue la pràctica en general. Es té en compte la difusió en periòdics locals, els vídeos per xarxes socials (interaccions, visualitzacions, comentaris, likes,...etc) i el nombre de visites i comentaris en Youtube.