càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

 

 1. Denominació de la proposta
 2. Àmbit d'actuació
 3. Entitat
 4. Categoria de participació
 5. Descripció
 6. Resum i destinataris
 7. Període d'execució i caràcter del projecte
 8. Finançament
 9. Informació addicional

 

 

 

1. Denominació de la proposta

 • Fòrum de transferència del grup de Clinimetria F-14 i empreses de bases tecnològiques

2. Àmbit d'actuació

 • Nacional

3.Entitat

 • Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat de la Universidad de Málaga

4.Categoria de participació

 • Bones pràctiques en el desenvolupament d'activitats de recerca i innovació

5.Descripció

 • El fòrum del grup de Clinimetria F-14 (IBIMA) i empreses de bases tecnològiques consisteix en una sèrie de ponències "rapid fire" de 7-8 minuts en la quin es descriu el treball realitzat dins del grup de Clinimetria F-14 (IBIMA) amb l'objectiu de transferir la labor investigadora del grup i trobar possibles sinergies entre els grups i empreses assistents.

6.Resum i Destinataris

 • El grup Clinimetria F-14 és el grup de recerca relacionat a la Càtedra de Fisioteràpia i Discapacitat. En aquest esdeveniment es mostra tota l'activitat investigadora dins del grup d'articles publicats en revistes científiques, projectes de recerca, treballs fi de màster i tesis doctorals. Amb aquest esdeveniment convidem a grups de recerca, empreses i altres càtedres a les ponències per a afavorir acords amb el grup de recerca i seguir avançant en el treball de recerca.
 • A més, el fòrum de transferència també està destinat alumnes, professors, clínics, pacients i altres professionals. Les ponències són en streaming i es graven per a pujar-les al compte Youtube de la Càtedra. Les ponències es divideixen en blocs temàtics i al final de cada bloc es realitza una ronda de preguntes i respostes amb els ponents.

7.Període d'execució i caràcter del projecte

 

Programa Activitat Projecte

 

   

 

8.Finançament

 

Fons Propis Fons Externs Altres
 

 

 

 

9.Informació addicional

Nom Descripció Tipus de Recurs
Plantaforma que conté vídeos relacionats amb la càtedra de fisioteràpia de la Universidad de Málaga Youtube (vídeos)

 

Solució a un problema (20%)

 • El Fòrum de Transferència aporta una gran eina de difusió científica de tot el desenvolupat dins del grup de recerca. Ajuda a donar visibilitat a articles científics publicats en revistes de qualitat i tesis doctorals defensades en el si del Grup Clinimetria. A més serveix de punt de connexió de la recerca i el món empresarial creant nous llaços i línies de treball.

Resultats reeixits (20%)

 • Durant aquests 4 anys, s'ha desenvolupat aproximadament 75 ponències sobre articles científics, tesis doctorals, treballs fi de master, treballs fi de grau i projectes. La labor de difusió de coneixements i de l'actitud investigadora del grup ha sigut satisfactòria ja que han assistit alumnes de fisioteràpia i diverses empreses i grups d'índole tecnològiques de les quals s'han obtingut línies de recerca noves. El streaming i la publicació del vídeo posterior ajuda al fet que qualsevol a tot el món puga accedir a aquest contingut.

Innovació (10%)

 • El Fòrum obri una oportunitat magnífica per a demostrar la competitivitat investigadora en salut de la facultat i de la ciutat. No podem oblidar que serveix de punt de trobada entre diferents parts, fins i tot de presa de contacte dels alumnes que assisteixen al fòrum amb la recerca. El streaming i la publicació en Youtube acosta les noves tecnologies al Fòrum. Mitjançant el hashtag del Fòrum, es pot formular preguntes des de Twitter obrint les possibilitats de debat.

Sostenibilitat (20%)

 • Gràcies a la gran productivitat investigadora del grup Clinimetria, sempre hi ha treball que difondre durant el Fòrum. Clinimetria F-14 és un grup de recerca consolidat format per investigadors, investigadors en formació i col·laboradors. Sempre s'aprofita l'acte de les Jornades de la Càtedra on ocorre aquesta activitat per a cercar nous recursos i sponsors.

Replicabilitat (20%)

 • El Fòrum és transferible a altres disciplines i càtedres sempre que hi haja un grup darrere que assortisca de continguts. Crear noves connexions és fonamental per a qualsevol grup i Càtedra per a progressar i trobar nous reptes.

Sistema d'Avaluació (10%)

 • No hi ha creat un sistema que avalue la pràctica en general. Es té en compte la difusió en periòdics locals, els vídeos per xarxes socials (interaccions, visualitzacions, comentaris, likes,...etc) i el nombre de visites i comentaris en Youtube.