càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV col·labora amb la URCACYL en la Jornada sobre Fiscalitat i Legislació del cooperativisme agroalimentari celebrada a Tordesillas

  • 20 de setembre de 2018
Image de la noticia

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV de la Universitat de València ha col·laborat amb la Unió Regional de Cooperatives Agràries de Castella i Lleó (URCACYL) en l'engegada de la Jornada sobre Fiscalitat i Legislació en Cooperatives Agroalimentàries celebrada a Tordesillas el passat 18 de setembre.

En aquest esdeveniment, la directora de la Càtedra CAE-UV, Pilar Alguacil Marí, i la professora de la Universitat de València, Pilar Bonet Sánchez, van presentar sengles ponències sobre temes fiscals que afecten les cooperatives agroalimentàries. Concretament, es va parlar dels requisits per a la qualificació fiscal com protegida o especialment protegida i de qüestions problemàtiques en l'Impost de Societats i en l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

Finalment, el director de la URCACYL, Jerónimo Lozano, va analitzar les reformes realitzades en la Llei 4/2002, de Cooperatives de la Comunitat de Castella i Lleó.