càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries ha realitzat un seminari per als alumnes del Màster en Economia Social de la UV

  • 4 de febrer de 2021
Imatge dels ponents

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Confederació de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcàtedres, ha organitzat el quart seminari a alumnes dins del seu tercer cicle de Jornades dirigides a alumnes d'universitats de tota Espanya amb la finalitat de donar a conèixer les cooperatives agroalimentàries i les oportunitats laborals que poden oferir.

El seminari ha sigut inaugurat per Teresa Savall, directora del Màster en Economia Social que s'imparteix en la Universitat de València. Seguidament, Pilar Alguacil, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries i catedràtica de dret financer i tributari de la Universitat de València ha presentat la Càtedra. A continuació, es va passar a la ponència principal sobre les cooperatives agroalimentàries realitzada per Tomás Rojas Pacheco, director de l'àrea de financer, fiscal i gestió interna de cooperatives agroalimentàries d'Espanya.

El senyor Rojas ha presentat la situació econòmica, laboral i fiscal de les cooperatives agroalimentàries actual. Ha animat als alumnes al fet que s'involucren en el món cooperatiu. Així mateix, ha presentat el premi que atorga la Càtedra als millors TFG, TFM o Tesis sobre cooperatives agroalimentàries, fent una crida als alumnes perquè participen.

Aquest seminari ha sigut el quart de cinc que té preparats la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries per a alumnes. L'últim serà també a València per als alumnes del Màster en Dret de l'Empresa, que està previst per al 27 d'abril.