càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries organitza un nou curs de l’Escola de Cooperativisme Agroalimentari

  • 1 de gener de 2020
La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries organitza un nou curs de l’Escola de Cooperativisme Agroalimentari

Entre els dies 27 de gener i 16 de febrer de 2020 tindrà lloc el curs titulat “Compliance en Cooperatives Agroalimentàries”, organitzat per la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València.

L’Escola de Cooperativisme Agroalimentari, auspiciada per la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, impartirà aquest curs dirigit a aquelles persones que ocupen càrrecs de responsabilitat en l’àmbit del compliance o han de relacionar-se amb aquells que presten les funcions pròpies d’aquest. Per això, els destinataris principals, però no els únics, series els membres dels consells rectors, directors generals, compliance officers, directius de la societat cooperativa o assessors externs. En el curs s’estudiarà el mateix concepte de compliance, les responsabilitats del consell rector i els casos especials de compliment.

Aquest és el segon curs oferit per l’Escola de Cooperativisme Agroalimentari, que realitza cursos en línia en col·laboració amb l’aula virtual de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. En la primavera de 2019 es va realitzar el taller pràctic d’IVA en cooperatives agroalimentàries, impartit per la professora de la Universitat de València María Pilar Bonet, que va tindre un notable èxit.

En aquesta ocasió, la persona encarregada d’impartir el curs serà Alfredo Muñoz García, professor de la Universidad Complutense de Madrid, i es desenvoluparà entre els dies 27 de gener i 16 de febrer de 2020. Per a més informació i inscripcions, es pot consultar aquest enllaç.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies