càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Cooperatives Agroalimentaries organitza el Seminari sobre Fiscalitat de Cooperatives Agroalimentàries

  • 27 de febrer de 2019
Image de la noticia

La Càtedra Cooperatives Agroalimentàries organitza, juntament amb Cooperativas Agroalimentarias de Castilla La Mancha, un seminari formatiu sobre fiscalitat de Cooperatives Agroalimentàries.

Dins del marc de la activitat formativa de l’Escola de Cooperativisme Agroalimentari de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, es contemplen seminaris presencials dirigits a tècnics, assessors, gerents, etc i interessats en les matèries relatives a la Càtedra. Durant aquest any s’ha realitzat una en Valladolid i altra en Sevilla, ambdues amb resultats altament satisfactoris.

La pròxima se celebrarà el 27 de març en Tomelloso (Ciudad Real) i tindrà un contingut eminentment fiscal. Impartirà dues ponències Pilar Alguacil, directora de la Càtedra, on parlarà dels requisits per a que les cooperatives castellano-manxegues siguen fiscalment protegides i especialment protegides, i sobre qüestions problemàtiques en l’impost sobre Societats. Per altra banda, Pilar Bonet Sánchez, professora de la Universitat de València, parlarà de l’IVA en les operacions amb socis de les cooperatives agroalimentàries.

L’esdeveniment tindrà lloc el 27 de març de 2019 a les Instal·lacions de l’IRIAF en Tomelloso, ubicat en la Ctra.  Toledo-Albacete, s/n.

Per a més informació consulteu el programa ací.