càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Jornada sobre fiscalitat a Sevilla

  • 31 de gener de 2019
Image de la noticia

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València va ser l'organitzadora de la jornada sobre la fiscalitat de les cooperatives agroalimentàries que es va celebrar 19 de febrer en Caixa Forum de Sevilla. Aquest esdeveniment s'emmarcava dins de les activitats previstes per la càtedra per a la formació del sector de cooperativisme agroalimentari en col·laboració amb les federacions territorials de Cooperatives Agroalimentàries.

La jornada de Sevilla es va centrar en el tractament de l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) en les operacions de la cooperativa amb els seus socis, per al que se celebrà una taula redona amb Pilar Bonet Sánchez, professora titular de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, i Salvador Sánchez Jiménez, auditor legal de comptes i President de l'Associació Andalusa d'Auditors.

També es va obrir un apartat de novetats fiscals per a 2019, a càrrec de Tomás Rivero Villamarín, soci de l'àrea de Fiscal de Andersen Tax & Legal.

Finalment, Alma María Abad Irazusta, directora comercial de Banca Transaccional / Finançament Empreses de CaixaBank, va parlar dels nous mitjans de pagament i la seua capacitat per a ser mitjans de finançament.

La finalitat de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València és la promoció d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i difusió del règim jurídic, fiscal i econòmic de les cooperatives agroalimentàries d'Espanya.