càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Cooperatives Agroalimentàries participa en una jornada sobre fiscalitat a Sevilla

  • 26 de febrer de 2019
Image de la noticia

La Càtedra Cooperatives Agroalimentàries ha col·laborat en l'organització de la Jornada sobre Fiscalitat de cooperatives agroalimentàries celebrada a Sevilla el 19 de febrer amb la participació de la professora Pilar Bonet en la taula redona sobre "L'IVA en les transaccions entre la cooperativa i els seus socis". Un èxit rotund d'assistència, i de valoració pels seus assistents.

En el marc de les activitats de l'Escola de Cooperativisme Agroalimentari, desenvolupada per la Càtedra de cooperatives agroalimentàries, es preveu la realització de formació presencial destinada a tècnics, gestors i assessors d'aquest tipus de cooperativitat sobre els temes de la Càtedra: règim jurídic, fiscal i comptable, en col·laboració amb les Federacions territorials. El 19 de febrer es va coorganitzar, juntament amb Cooperatives Agroalimentàries d'Andalusia, la jornada sobre Fiscalitat de cooperatives agroalimentàries, que va ser un rotund èxit d'assistència, amb més de 130 persones, la qual cosa va obligar a canviar la seu.

Allí va participar, en la taula redona sobre l'IVA en les operacions d'aquestes cooperatives amb els seus socis, la professora de la Universitat de València María Pilar Bonet Sánchez, membre de l'equip de la Càtedra, i experta en la matèria.

En aquest enllaç podeu consultar el programa de l’esdeveniment.