càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries reuneix en València al seu grup de treball

  • 7 de març de 2019
Image de la noticia

El passat 5 de març va tindre lloc una reunió de treball de l’equip de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València amb l’objectiu d’elaborar la Guia de procediments d’integració de cooperatives del sector.

Entre el conjunt d’activitats desenvolupades per la Càtedra es contempla la realització d’informes i estudis, així com la de publicacions sobre temes que puguen resultar d’interés per al sector. En el present exercici es preveu realitzar, entre altres, un Informe sobre els procediments d’integració de Cooperatives Agroalimentàries, que analitze el règim jurídic, fiscal i comptable d’aquests processos.

Amb aquest objectiu, l’equip de la Càtedra que s’ocupa dels temes relatius a fusions es va reunir en el Departament de Dret Financer i Història del Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de València. En aquesta reunió van estar presents Cristina Cano, de la Universidad de Almería, Fernando Sacristán, de la Universidad Rey Juan Carlos, Fernando Polo, de la Universitat Politècnica de València, Joan Viadel, de Feraudit, i Pilar Alguacil, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València. Aquesta trobada va servir per a avançar significativament en el contingut i el format del treball, del qual s’espera que puga ser de màxima utilitat per a les cooperatives agroalimentàries espanyoles.