càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DAM organitza un webinar sobre les implicacions de la presència de gens resistents a antibiòtics en les aigües residuals

  • 19 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 29 d’octubre se celebrarà aquest webinar sobre els possibles efectes que poden derivar-se de la presència de gens resistents a antibiòtics en aigües residuals. L’esdeveniment està organitzat per la Càtedra de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual (Càtedra DAM) de la Universitat de València.

El tema serà abordat per dos experts en la matèria, com són la Dra. Maite Muniesa (Universitat de Barcelona) i el Dr. Moustapha Harb (Lebanese American University), que parlaran sobre la persistència d’aquests nous contaminants en les aigües residuals i la importància de la seua presència davant la possible reutilització de les aigües residuals tractades.

El webinar serà presentat, el dia 29 d’octubre a partir de les 10 hores, pel Dr. Alberto Bouzas, director de la Càtedra DAM. A continuació, tindran lloc les conferències dels experts esmentats, seguides per una ronda de preguntes i qüestions en les quals podran participar les persones assistents.

L’esdeveniment es realitzarà a través de la plataforma Microsoft Teams. Les persones interessades a participar hauran d’enviar la seua sol·licitud a catedradam@uv.es, i se’ls facilitarà per correu l’enllaç per accedir al webinar.