càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Economia Feminista de la Universitat de València organitza la primera edició de la seua Escola d'Estiu

  • 7 de juny de 2018
Image de la noticia

D’aquesta manera, la Càtedra d'Economia Feminista té la intenció de contribuir al pensament crític difonent els principis de l'Economia Feminista com a alternativa per orientar l'economia cap a un canvi de model més humà, just i sostenible.

Amb aquest motiu, aquesta primera edició comporta una proposta d'espais de trobada, debats i aprenentatge col·lectiu per a la formació i acció política feminista aplicada a l'educació, les polítiques públiques de major proximitat a la ciutadania i la necessària (re) definició del model econòmic.

El programa, de 20 hores de durada, es desenvoluparà en tres jornades diferenciades: el 25 de juny a Quart de Poblet, el 26 de juny a Xirivella i els dies 10 i 11 de juliol a València. Segueix-nos la pista, perquè en breu publicarem el programa detallat de cada jornada.

De moment, avancem les dates per anar reservant agenda i el proper 13 de juny obrirem el termini d'inscripció al web de la Càtedra d'Economia Feminista. Serà possible inscriure a la totalitat del programa de l'Escola d'Estiu Fem Economia Feminista o bé fer-ho sol a alguna de les jornades formatives; en tot cas, la inscripció serà imprescindible, ja que les places són limitades.