càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Empresa Familiar organitza un desdejuni per a parlar de les Family Offices

  • 11 de setembre de 2019
Image de la noticia

El pròxim dia 26 de setembre tindrà lloc una nova edició dels Desdejunis-Tertúlia de la Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol de “¿Que aporten les Family Offices a les famílies empresàries?”. La cita serà en l’hotel SH Valencia Palace a partir de les 9 hores.

Les Family Offices són mecanismes de gestió patrimonial cada vegada més utilitzats entre les famílies empresàries. Aquest desdejuni té per objecte aprofundir en la comprensió de les característiques i funcions d’aquestes oficines, tant en el cas de les Family Offices unifamiliars (o internes) com en les multifamiliars (o externes).

De la mà de tres experts en la gestió d’aquest tipus de serveis, es donaran a conéixer les circumstàncies en les quals solen crear-se les Family Offices, les activitats que porten a terme, els serveis que presten a les famílies empresàries, la relació que mantenen tant amb la família com amb l’empresa familiar i els aspectes clau perquè aquests mecanismes funcionen adequadament i aporten valor a les famílies empresàries.

Els experts que participaran en l’esdeveniment són Santiago Royo, CEO d’Invext Corporation, Raúl Aznar, Soci Director d’Aznar Patrimonio, i Elena Lis, Directora General de Grupo Pizarro Doce. La taula estarà moderada per Alejandro Escribá, director de la Càtedra d’Empresa Familiar de la Universitat de València.

Per a més informació, fes clic ací. Les inscripcions es poden formalitzar en el següent enllaç.