càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV convida a Danilo Petranovich per a parlar de la necessitat de la formació humanística en els estudis de direcció d'empreses

  • 15 de febrer de 2019
Image de la noticia

El Dr. Petranovich, llicenciat per Harvard i Doctor en Ciències Polítiques per la Universitat de Yale, impartirà una conferència en el marc del projecte FdE Ètica de formació de formadors dut a terme per la Facultat d’Economia de la Universitat de València en col·laboració amb el IECO i la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV.

En la sessió, que porta per títol “Economics and the Economy: Towards a Humanistic Management Approach”, el ponent exposarà com, en una societat on cada vegada més les empreses demanden competències humanístiques, com la tolerància, l'empatia, la creativitat o la resolució de conflictes, les humanitats són cada vegada més fonamentals a l'hora d'ensenyar economia.

La conferència, dirigida principalment a professors i estudiants de la Facultat d'Economia, tindrà lloc el pròxim 25 de febrer  a la sala Ignaci Vilallonga, 1r pis de la Facultat d'Economia a les 18.00 hores.

Aquesta conferència forma part d'un programa de formació dins del projecte d'innovació educativa FdE Ètica: formant futurs professionals amb ètica. Es tracta d'una iniciativa enfocada a formar i involucrar al professorat per a donar una perspectiva més ètica en les matèries impartides en la Facultat i així poder formar a futurs professionals de l'àmbit de l'economia i l'empresa amb criteris no solament econòmics sinó també ètics i humans. Es tracta d'un pla estratègic a tres anys, liderat per l'equip deganal de la Facultat.

Danilo Petranovich és el director del Abigail Adams Institute (AAI), a Cambridge, Massachusetts, i tutor en la Kirkland House d'Harvard University. És llicenciat per Harvard i Doctor en Ciències Polítiques per la Universitat de Yale.  Actualment compagina les seues tasques de direcció amb altres de caràcter docent, impartint cursos de teoria política, pensament social i humanitats en les universitats de Duke i Yale.