càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra L’Horta de València: Territori Metropolità convoca els seus premis als millors treballs de fi de grau, de fi de màster o tesi doctoral

  • 28 de maig de 2019
Image de la noticia

Ja s’ha publicat en el DOGV la Resolució per la qual es fa efectiva la convocatòria de la I edició dels premis de la Càtedra L’Horta de València: Territori Metropolità als millors treballs de fi de grau, fi de màster o tesis doctorals relacionades amb qualsevol aspecte referit a l’Horta de València.

L’objecte d’aquest concurs és reconéixer i premiar els millors treballs acadèmics que s’hagen realitzat entre els cursos 2016-17 i 2018-19, i que tinguen relació temàtica amb qualsevol aspecte que faça referència a l’Horta de València. La finalitat de la convocatòria és fomentar entre l’alumnat universitari l’estudi i la difusió d’un dels territoris més importants per a l’economia, la societat i la tradició valencianes.

La Càtedra L’Horta de València: territori metropolità es planteja difondre el passat i el present d’aquest territori amb nom propi, però també ser porta oberta per a parlar-ne del futur amb totes les parts implicades. A més, vol documentar i donar a conéixer el patrimoni històric, arquitectònic i cultural que l’Horta ha acumulat durant segles, fer la difusió més gran possible dels abundants estudis, investigacions i projectes que el món acadèmic i professional ha elaborat i aportat durant els darrers anys en aquesta qüestió i difondre entre els àmbits i entitats de la societat valenciana el coneixement més específic sobre què ha estat i és hui aquest territori.

Per a poder optar als guardons cal ser estudiant o graduat de la Universitat de València i haver presentat el treball de fi de grau, el treball de fi de màster o la tesi doctoral durant els cursos 2016-17, 2017-18 i 2018-19. L’únic premi final té un import de 1 000 euros. Les sol·licituds es poden presentar des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la Resolució al DOGV, i fins al 21 d’octubre de 2019.