càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra INNOVA LABORA-UV inicia una nova programació d’InnoTalks amb un taller destinat al disseny de nous serveis i productes formatius especialitzats en formació professional per a l’ocupació

  • 18 de febrer de 2019
Image de la noticia

El passat 15 de febrer al Laboratori d'Innovació Social SocInnoLAB del’Edifici d’Instituts d’Investigació en Ciències Socials, la Càtedra INNOVA LABORA-UV va celebrar el primer taller de formació d’un cicle d’InnoTalks per al disseny de nous serveis i productes formatius especialitzats en formació professional per a l’ocupació.

Es van reunir els centres LABORA FORMACIÓ de la Comunitat Valenciana en la Universitat de València amb motiu del primer dels tallers per a dissenyar nous productes i serveis formatius que organitza la Càtedra INNOVA de Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) i la Universitat de València. Moltes ganes de millorar els serveis públics de formació professional per a l'ocupació. Sessió entretinguda i que ha comptat amb la participació de la Subdirectora General de Formació per a l'Ocupació, Rosa López i un ponent de luxe Rafael Navarro Quilis, Director del centre LABORA FORMACIÓ de Catarroja, que ha exposat l'estratègia per a implantar programes de formació professional DUAL.

 

D'altra banda Rafa García va impartir la primera sessió d'un cicle de tallers formatius que en 2019 persegueixen el disseny de nous productes i serveis formatius especialitzats en la gestió de la formació professional per a l'ocupació.