càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza l'IX Seminari de Política 2.0 sobre la participació de la joventut en l'era digital

  • 29 de setembre de 2018
Image de la noticia

Divendres 28 de setembre es va celebrar a la Facultat de Dret el IX Seminari de Política 2.0 organitzat per la Càtedra PAGODA de Participació, Govern Obert i Open Data de la Universitat de València, que va versar sobre la participació de la joventut en l'era digital. Intervingueren en la inauguració de l'esdeveniment la Vicerectora d'Innovació i Transferència Mª Dolors Real; la Secretària Autonòmica de Transparència Belén Cardona Rubert; el degà de la Facultat de Dret Javier Palao; el director de la Càtedra PAGODA Joaquín Martín Cubes; i el president de l'Associació Valenciana de Politòlegs Joseca Arnau.

A les 9:30h començà la programació del seminari amb la conferència “Els joves i la participació a la Comunitat Valenciana”, impartida per Jesús Martí, Director General de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Li seguia a les 10h la xarrada “La participació en les polítiques socials”, presentada per Carmen Montalba Ocaña, professora de Sociologia de la Universitat de València. I a les 10:30h David Latorre García, Tècnic territorial del Consell Valencià de la Joventut, i Noelia Valero Doménech, Presidenta de l'Associació Professional de la Joventut de la Comunitat Valenciana, protagonitzen unes conferències que porten per títol “La participació en el disseny de la política de joventut”.

Després de la pausa del migdia, començà la conferència “Joventut i pressupostos participatius” del tècnic de participació de l'Ajuntament de Xàtiva, Raúl Camacho. I com a colofó de la jornada, a les 13h es va desenvolupar una taula redona formada per responsables locals de política de joventut.