càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Pilota Valenciana convoca la III edició dels seus premis als millors treballs de fi de grau

  • 16 de juliol de 2019
Guants de pilotari

Ja s’ha publicat la Resolució d’1 de juliol de 2019 de la vicerectora d’Innovació i Transferència per la qual es convoca una nova edició dels premis de la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València als millors treballs de fi de grau relacionats amb aquesta disciplina esportiva.

L’objecte d’aquesta convocatòria és el de reconéixer els millors TFG que s’hagen presentat durant els cursos 2017-2018 i 2018-2019, el contingut dels quals estiga orientat a la temàtica de la pilota valenciana, realitzat des de qualsevol àrea del coneixement. Podran presentar-se els i les estudiants de qualsevol titulació oficial de les universitats públiques espanyoles.

La quantia dels premis ascendeix a un total de 2 000 euros, que es distribueixen en un guardó de 1 000 euros per al primer premi, de 500 euros per al segon premi i de 500 euros per a un accèssit.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el dia 17 de juliol i romandrà obert fins al 18 de setembre de 2019. Per a més informació es pot consultar la Resolució en aquest enllaç.