càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Cristina Peris, nomenada acadèmica en la Reial Acadèmia de Medicina de la CV

  • 27 de gener de 2023
CRISTINA PERIS AMB EL SEU NOMENAMENT

La Dra. Cristina Peris, membre de la Càtedra Alcon-Fisabio-UVEG, va pronunciar el 24 de gener el seu discurs d'ingrés a la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

La Càtedra Alcon-FISABIO-UVEG dona l'enhorabona a la Dra. Cristina Peris, directora mèdica de FISABIO-Oftalmologia Mèdica i membre de la Càtedra Alcon-FISABIO-UVEG, per haver sigut triada acadèmica corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

El seu discurs d'ingrés, titulat "Trasplantament de còrnia: l'art de transcendir la llum” va acostar als presents els últims avanços en el trasplantament de còrnia, incidint en la millora de la qualitat de visió que suposen per als pacients i la importància fonamental dels bancs de còrnies. L'acte es va celebrar el passat 24 de gener, en la Sala d'actes de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

La Dra. Peris és també responsable de la Unitat de Còrnia i Segment Anterior de la FOM i Professora Associada d'Oftalmologia de la Universitat de València.

Imatges: