càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participa en la Mesa Redona sobre el Paper de la Dona en el sector AGRO en AGROEXPO

  • 8 de febrer de 2021
Imatge de la conferència

El passat 27 de gener la directora de la Càtedra de Cooperatives agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcàtedres, María Pilar Alguacil Marí, catedràtica de dret financer i tributari de la Universitat de València va participar en AGROEXPO.

AGROEXPO es va celebrar del 26 al 29 de gener de 2021 en la Institució Firal d'Extremadura. A més, enguany va celebrar la seua trentena tercera edició. AGROEXPO cita a professionals, fabricants i distribuïdors del món agrícola de tot el món. Enguany han participat països com els Estats Units, el Brasil, Regne Unit, França, Itàlia, etc. En AGROEXPO es realitzen Jornades, Presentacions i Conferències per a la comprensió de la realitat agrícola.

La directora va participar en la Mesa redona titulada “El paper de la Dona en el sector AGRO”. En aquesta taula també van participar: l'Excma. Sra. Dª Begoña García Bernal, Consejera de Agricultura, Desarrollo Rural, Población y Territorio de la Junta de Extremadura; Dª Mª José Benavides, Assessora Jurídica de la Dirección General de la PAC; Dª Natalia García Camacho Banda, Presidenta de l'Associació d'Agricultors i Ramaders de Don Benito i Comarca; Dª María Jesús Catalá Buera, Directora Territorial per a Andalusia Occidental i Extremadura de CaixaBank. La taula va ser moderada per Dª Susana Cortés Bohorquez, Directora General de FEVAL Institución Ferial de Extremadura.

En aquest link es pot veure la sessió, a partir de les 7h i 39 minuts.