càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Dues becàries de la Càtedra Alcon – Fisabio – UVEG presenten els resultats preliminars dels seus treballs de recerca en OPTOM22

  • 6 d’abril de 2022
Becàries Càtedra Alcon-Fisabio-UVEG
Neus Burguera i Celeste Briceño a OPTOM22

El cap de setmana de 1 a 3 d’abril s’ha celebrat a l’IFEMA de Madrid el 27 Congrés bianual d’Optometria, Contactologia i Òptica Oftàlmica, OPTOM22. Este congrés és el lloc on molts optometristes poden assabentar-se de les últimes novetats científiques en aquest àmbit, i un lloc on poder fer contactes per a futures col·laboracions.

Les doctorandes Neus Burguera Celeste Briceño (becàries de la Cátedra Alcon-FISABIO-UVEG) van presentar al congrés resultats preliminars de les seues futures Tesis Doctorals.

La doctoranda Neus Burguera va fer una ponència oral que portava per títol ‘Rol del espessor escleral anterior en emétropes y miopes leves’, on va mostrar que no es poden trobar diferències del gruix entre ambdós grups, però que, dintre d’un mateix grup les variacions de gruix no són simètriques.

La doctoranda Celeste Briceño va presentar dos pòsters que portaven per títol ‘ Comparación de los cambios refractivos residuales tras la facoemulsificación mediante incisión manual y con láser de Femtosegundo’ i ‘Prevalencia de edema en pacientes con diabetes mellitus  tipo 2 después de la facoemulsificación’, on exposa que ambdues cirurgies deixen canvis refractius, però que no són diferents segons la cirurgia, i que ser diabètic al seu estudi no està relacionat amb patir edema cornial en la cirurgia.

 

Imatges: