càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Publicada la resolució de la III edició dels premis als millors TFG relacionats amb la pilota valenciana

  • 18 d’octubre de 2019

Ja ha sigut publicada en el Tauler Oficial la resolució de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València (enllaç), per la qual s'atorguen els premis als millors Treballs fi de Grau (TFG) relacionats amb la Pilota Valenciana, que concedeix la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València.

Així, la Comissió d'Avaluació ha resolt atorgar el Primer premi al treball presentat per Monica Moya Caballero, el Segon premi al treball presentat per Neus Timoner Morenno i un Accèssit al treball presentat per José Montilla Bofí.

El principal objectiu de la Càtedra de Pilota Valenciana és l'engegada de projectes destinats al desenvolupament de la Pilota Valenciana i el desenvolupament d'activitats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària orientades al coneixement i la difusió permanent en relació a l'esport tradicional de la Pilota Valenciana, on s'emmarquen aquests Premis.

Enhorabona als premiats.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies