càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Valeria Castro apadrinarà la Xarrada Girls4STEM Family del pròxim 1 de juny

  • 23 de maig de 2023
Valeria Castro

Durant l’esdeveniment tambié s'entregaran els premis de la IV Edició del Projecte Girls4STEM

El projecte Girls4STEM, ha programat per al dijous 1 de juny a les 17:00h la sessió Family dedicada a la nostra padrina Valeria Castro, desenvolupadora de videojocs, fundadora/CEO de Platonic Games i Presidenta de DEV, associació d'empreses desenvolupadores de videojocs.

La xarrada se celebrarà presencialment en el Caixaforum de València. Per a tindre accés a la mateixa és necessària la inscripció prèvia en https://go.uv.es/girls4stem/valeria. A les 17.00 començarà la recepció d'assistents amb un berenar gratuït. També es realiza una emision en línia de l'esdeveniment a partir de les 17:30h a través del canal de Youtube de Girls4STEM.

La xarrada Family suposa la culminació del treball realitzat a les aules per part dels centres, professorat i alumnat que han participat en aquesta edició de Girls4STEM. És el moment de conéixer-se totes les persones participants en l'acció: expertes STEM, professorat, estudiantat i famílies. A més, l'estudiantat tindrà l'oportunitat d'explicar com va ser el procés d'elaboració i comentar com han canviat les seues impressions sobre les branques STEM durant aquest procés.

Durant l'esdeveniment, es donaran a conéixer els centres guanyadors d'aquesta IV Edició dels Premis Girls4STEM, als quals se'ls reconeixerà l'esforç realitzat i els assoliments aconseguits.

Pots visualitzar els treballs dels centres que participen mitjançant la llista de vídeos de la IV Edició dels Premis Girls4STEM

A més, les persones que assistisquen presencialment a la sessió Family tindran accés gratuït a les dues exposicions de Caixaforum: "Apollo 11. l'arribada de l'home a la lluna" i "Tattoo. Art sota la pell". I per a l'alumnat assistent hi haurà sorteig de diferents regals addicionals proporcionats per les entitats col·laboradores.

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l'ETSE-UV,  el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, la Unitat d'Igualtat i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València  . A més, compta amb el suport i finançament del Servei Valencià d'Ocupació (LABORA) de la Generalitat Valenciana.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En la web del projecte és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats de Girls4STEM. També podeu seguir-nos en xarxes socials:

Enllaç al web del projecte Girls4STEM

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Enllaç a facebook de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM

Accés al web de la Càtedra Bretxa Digital de Gènere