càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Vicente Cerverón, Director de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents obté el premi Universitat-Societat del Consell Social de la UV, modalitat Excel·lència Docent

  • 10 de gener de 2018
Image de la noticia

El professor Vicente Cerverón, del Departament d’Informàtica de la ETSE-UV, és llicenciat en Física en l'especialitat d'Electrònica i Informàtica i Doctor en Enginyeria Informàtica per la UV, compta amb una important trajectòria docent i investigadora en ciències de la computació. En la seua activitat docent destaca per haver impartit assignatures relacionades amb les Bases de dades tant a nivell de grau com de màster. Les seues línies de treball actuals són les bases de dades i la ciència de dades, els sistemes de gestió de l'aprenentatge i els sistemes informàtics per a la gestió de processos.

La Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents, "InnovatiOnt", dirigida per Vicente Cerverón, és una estructura acadèmica estable destinada a l’estudi, l’aplicació i la divulgació dels processos relacionats amb els territoris intel·ligents, especialment els relacionats amb la innovació, en el context geogràfic d’Ontinyent i el seu entorn, tot en el context de la pretensió de foment de la promoció cultural i social.

Els Premis Universitat-Societat tenen com a objectiu destacar la professionalitat del quadre docent vinculat a la Universitat de València a través del Premi a l’Excel·lència Docent.