University of Valencia logo Logo del portal

.
.
.
.

La secció de Proteòmica del SCSIE col·labora en l'organització de la jornada “Últimos Avances en Espectrometría de Masas y en Análisis de Datos"

  • December 14th, 2017

El passat 14 de desembre, la secció de Proteòmica del SCSIE, juntament amb l’empresa SCIEX, va organitzarar una jornada sobre l’aplicació de l’espectrometria de masses en l’àmbit de la proteòmica.

La presentació s’engloba dintre una sèrie de jornades tècniques en què dita secció vol mostrar als investigadors i empreses els nous avanços en espectrometria de masses aplicada a l’àmbit de les tecnologies òmiques.

La jornada va resultar molt satisfactòria ja que va permetre avançar als assistents les noves metodologies de treball de les què esperem disposar en breu a la secció organitzadora.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy